Forside Indhold og distribution Musik

Linn DSM – nye musik-streamere


 


Linn DSM er en serie nye streamere med en indbygget forforstærker, som har både digitale og analoge tilslutninger.


Med Linn DSM kan du streame fra internettet, f.eks. lyden fra YouTube-videoer, filmtrailers, livekoncerter, musik via iTunes, Spotify eller iPlayer. Og hvis du har musik på din iPhone, iPad eller iPod touch kan det afspilles trådløst over dit hjemmenetværk til DSM-afspilleren.


Produkterne her har indbygget forforstærker. Det betyder at du, udover at kunne streame den musik du har på din computer og dit netværk, også kan tilslutte dit TV, din bluray-afspiller, dvd-afspiller, spillekonsol, pladespiller og andet udstyr.


Har du flere DSM-produkter i huset, kan du afspille det samme – eller forskellig – musik på flere enheder på samme tid. Mulighederne er mange, men betjeningen er simpel og foregår via tablet computer, smartphone eller din computer.


Det er ikke kun DSM streamerne der giver dig alle de nævnte funktioner, de kommer også i alle Linn DS streamerne (det er dem uden forforstærker). Har du allerede  en Linn DS streamer, så kommer der er gratis softwareopdatering, som giver dig de samme muligheder som Linn DSM streamerne – bortset fra de tilslutninger som forforstærkeren giver.


Der kommer en DSM streamer i hver af Linn’s produktlinier, Klimax, Akurate og Majik, hvor Linn Majik DSM udover afspiller og forforstærker desuden indeholder en effektforstærker på 2×100 watt.


 


Priser  • Linn Majik DSM kr. 23.000,-
  • Linn Akurate DSM kr. 49.950,-
  • Linn Klimax DSM kr. 140.000,-

 


Kilde: Scala Hifi

Annonce:
Forrige artikelHvad har Spotify i godteposen ?
Næste artikelSamsung vil satse på Google TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.