Forside Nyheder

Microsoft Office på vej til iPad


Snart vil du antageligvis kunne redigere dine tekstdokumenter i Microsoft Word på iPad.


 


Word, Excel og PowerPoint er på vej til Apples populære tablet-computer. Med over 40 millioner solgte eksemplarer har Microsoft dollartegn i øjnene.


Verdens mest populære kontorpakke, Microsoft Office, er på vej i en version til Apples populære iPad. Det skriver websiden TheDaily.com, der har informationen “fra kilder” bekendt med projektet.


Apple har solgt over 40 millioner eksemplarer af iPad, så der er potentielt mange penge at hente for Microsoft, der allerede tilbyder Office på en lang række andre platforme.


Der vil antageligvis være tale om en neddroslet version af de forskellige Office-programmer – Word, Excel, PowerPoint osv. – der vil kunne købes for et beløb i omegnen af 50-100 kroner per program.


TheDaily synes også at vide, at Microsoft arbejder på en ny Mac-version af Office, der er optimeret til Mac OS X Lion, og som vil kunne købes via Mac App Store.


Apple ser uden tvivl også frem til Office-produkterne. Firmaet tager nemlig et gebyr på 30 procent for at sælge apps i sine App Stores.


Microsoft selv holder kortene tæt til kroppen.


“Vi tilbyder allerede Office på flere platforme og enheder og vil udvide yderligere i fremtiden, men har intet yderligere at dele med pressen i dag,” meddeler Microsoft.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.