Forside Nyheder

Plex klar til Google TV


 


Mediecentersoftwaren Plex blev det første til at udnytte, at det nye Google TV nu tilbyder Android Apps.


Forleden fik Google TV en stor overhaling, og udkom i version 2.0. Nu bygger det på Android Honeycomb 3.1, og tilbyder brug af Android Apps. Både dem fra telefon og tablets, men også specielle TV Apps som 3. parts leverandører til Google TV kan gøre brug af.


Mediecentersoftwaren Plex, der i parantes bemærket også lige er blevet opdateret, har ikke været sene til at se de nye muligheder, og her blot 3 dage efter det nye Google TV blev annonceret er de klar.


Plex App til Google TV blev den første 3.parts App.


Vi har endnu ikke prøvet den nye App, men Plex-folkene fortæller at stort set al den funktionalitet der er i Plex er tilgængelig. Det inkluderer streaming af musik og film fra PC/Mac, lokalt fra eget netværk eller via internet.


 


MyPlex


Den nye App understøtter også MyPlex, der er den nye Cloud-service fra Plex, dvs. en tjeneste der ligger ude på internettet. MyPlex holder automatisk styr på både medieservere og klienter, og giver dig adgang til indholdet lige meget hvor du befinder dig.


Det betyder, at hvis du har siddet i stuen og set halvdelen af en film eller en tv-episode, så kan du se resten i hotelværelset i udlandet eller mens du sidder i toget og pendler til arbejde. Plex sørger automatisk for, at videoen streames ud via din (forhåbentlig fede) bredforbindelse og til din klient på din computer, tablet eller smartphone.


 


Ingen Google TV … endnu


Så mangler vi blot at Google TV kommer til Europa, så vi kan begynde at lege med de mange nye muligheder.


Google TV skulle dukke op i Storbritanien i begyndelsen af 2012, så må vi afvente at se hvornår de øvrige lande får adgang.


Læs mere om Plex for Google TV her!


 


 


 

Annonce:
Forrige artikelGates og Ballmer dræbte Microsofts udfordrer til iPad
Næste artikelNem indtastning på Sony Ericsson smartphones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.