Forside Indhold og distribution Musik

Spotify nu på Windows Phone


App?en kan hentes nu fra Windows Market, og er optimeret til Mango med understøttelse for multitasking.


 


Den populære streamingtjeneste er klar med app til Windows Phone, der lader dig streame og downloade millionvis af numre, når du er på farten.


Hvis Microsofts Windows Phone-platform skal etablere sig som et reelt alternativ til iPhone og Android, så er det nødvendigt med adgang til et lignende univers af apps, der giver adgang til de mest populære tjenester og det mest eftertragtede indhold.


Heldigvis er Microsoft på rette fod med Windows Phone, der netop er blevet udrustet med en officiel Spotify-app. Det betyder, at hvis du er fan af musiktjenesten, så kan du lytte med på farten, også selvom du har valgt den tredje vej.


 Spotify til Windows Phone ser velkendt ud og giver adgang til 13 millioner musiknumre for 99 kroner om måneden.


 


Spotify-applikationen er udviklet i tæt samarbejde med Microsoft, og giver adgang til 13 millioner musiknumre, der enten kan streames via EDGE, 3G eller over Wi-Fi. Der kræves dog et Premium-abonnement til tjenesten, der pt. står i 99 kroner om måneden.


Spotify på Windows Phone følger Metro-brugergrænsefladen, hvor menuen reelt er strækket som et panorama-billede, som du så navigerer horisontalt.


Du kan lave offline afspilningslister, så du kan lytte til musikken, når du ikke er online, modtage musikforslag fra dine venner, og da det hele også synkroniseres i skyen, så vil alle markerede numre og afspilningslister være identiske på din computer og mobil.


 

Annonce:
Forrige artikelTV 2 igangsætter info-kanal
Næste artikelTDK er tilbage
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.