Forside Nyheder

SVS subwoofere kommer til Danmark


Det anerkendte amerikanske mærke af subwoofere, SVS, kan nu fås i Danmark.                        


AV-Connection er blevet dansk forhandler af SVS.


SVS er et lille firma fra USA, der har specialiseret sig i at lave subwoofere. SVS store succes skyldes bl.a., at de er små nok til at lytte efter deres kunders behov, men samtidig store nok til at kunne få branchens bedste priser på komponenter.


SVS subwoofere er håndbyggede af nøje udvalgte komponenter, fra hele verden, fra såvel små som nogle af verdens største audio leverandører. De dele SVS ikke selv har været i stand til at bygge, har de derfor fundet den bedst mulige erstatning for, igennem deres brede netværk.


Så er der endelig mulighed for at prøve de heftige SVS subwoofere i Danmark. AV-Connection i Sønderborg står klar til at demonstrere dem.


SVS subwooferne kommer i tre forskellige serier: NSD, Plus og Ultra – hvor NSD serien er den mest prisstærke – startprisen for en kraftig og kompakt 12″ subwoofer er kr. 4.999,-


Se produkterne her


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.