Forside Nyheder

Ældre HTC-mobiler får Sense 3.0


Brugere af HTC Desire HD, Incredible S og Wildfire S får nu HTC Sense 3.0-brugeroplevelsen som FOTA-opdatering.


 


HTC Desire HD, Incredible S og Wildfire S-mobilerne får en over-the-air-opdatering til Android 2.3.5 med HTC Sense 3.0-brugeroplevelsen.


HTC er en af de producenter, der har fået flest verbale tæv for ikke at levere nok tidsmæssige softwareopdateringer til sine mobiltelefoner. Ofte lyder forklaringen fra HTC, at firmaets Sense-brugeroplevelse tager tid at integrere med nye Android-versioner, og at hardwaren i de ældre modeller ikke altid kan trække de nye funktioner med tilfredsstillende hastighed.


Ikke desto mindre, så kan ejere af Desire HD, Incredible S og Wildfire S glæde sig over, at de nu får adgang til HTCs Sense 3.0-brugeroplevelse, når de modtager den spritnye opdatering til Android 2.3.5, også kendt som Gingerbread.


Vi har endnu ikke hørt noget fra HTC Danmark, men både HTCs britiske og tyrkiske Facebook-sider omtaler opdateringer, der angiveligt allerede skulle være ude i hænderne på nogle brugere. Hvis du har en af ovenstående mobiler og har modtaget opdateringen, så giv venligt lyd fra dig i kommentarfeltet.


HTC Sense 3.0 kommer med en række grafisk øjenguf og en låseskærm, der lader dig skabe genveje, så du kan gå direkte til eksempelvis Facebook, en webside eller kameraet, når du låser mobilen op.


HTC har netop også sendt en opdatering ud til HTC Flyer, der udstyrer den 7-tommer store tablet med Android 3.2. Firmaet vil dog ikke sige noget om eller hvornår HTC Flyer får en opdatering til Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich.


Indtil videre lyder udmeldingen fra HTC, at Sensation, Sensation X, Sensation og HTC Evo 3D får en opdatering til Android 4.0.

Annonce:
Forrige artikelSe YouSee WebTV på XBMC
Næste artikelApple omfavner Bluetooth 4.0
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.