Forside Nyheder

Apple fik ikke held til at bremse Samsung i USA


 Samsung og Apple slås i retsale verden over, men den allervigtigste er nok den i USA, og her gik det ikke Apples vej i første runde.


Der kører retsager imellem Apple og Samsung i lande som Tyskland, Frankrig, Italien, Sydkorea og Australien. Mere end 20 retsager i 10 lande holder lige nu advokaterne hos de to konkurrenter beskæftiget.


Samsung har midlertidigt salgsforbud af Samsung Galaxy Tab 10.1 i Tyskland, og samme gælder Australien hvor forbudet lige er blevet forlænget mindst en uge mere, på trods af at Samsung vandt en lille sejr dér forleden.


Men det allerstørste slag, målt på mulig indvirkning på såvel salg som prestige, må være den i USA. Det er en retsag vi hører meget lidt om fordi den kører for lukkede døre, men den gælder salg af Samsung Galaxy produkter på et af verdens vigtigste markeder: USA.


Nu har dommeren givet lyd fra sig, og den afgørelse gik imod Apple, skriver Reuters i dag. Apple fik ikke held til et midlertidigt salgsforbud mod Samsung Galaxy – både smartphones og tablet computere – i USA.


Selve retsagen fortsætter, men imens må Samsung gerne sælge produkterne.


 

Annonce