Forside Nyheder

Apple: Galaxy Tab 10.1N skal ned fra hylderne


Apple giver ikke op – vil have Samsung Galaxy Tab 10.1 ned fra butikshylderne.


 


Samsungs redesignede tablet-computer overtræder stadigvæk vores intellektuelle ejendomsret, meddeler Apple, der vil have maskinen ned fra hylderne i hele EU.
 
Man skal næsten have sovet under en sten for ikke at have bemærket patentstriden mellem Apple og Samsung. Tidligere på året lykkedes det Apple at få hevet Samsungs Galaxy Tab 10.1 ned fra hylderne i Tyskland.


Cupertino-firmaet fik nemlig overbevist en dommer om, at Samsungs maskine overtrådte Apples designret, der er i EU er en beskyttelse af et produkts udformning eller udseende. Designeren kan forbyde andre erhvervsmæssigt, at anvende et formsprog, der giver det samme helhedsindtryk som det beskyttede design.


Samsung valgte at kaste håndklædet i ringen og redesignede maskinen, blandt andet med ny placering af højttalerne. Den nye model kom til at hedde Samsung Galaxy Tab 10.1N, hvor “N” står for “new.”


Men det er ikke nok for Apple, der også vil have den redesignede udgave af Galaxy Tab ned fra butikshylderne, og ikke bare i Tyskland, men hele den Europæiske Union. Det skriver Nasdaq.com.


Apple har anmodet regionsdomstolen i Düsseldorf om et foreløbigt forbud, og der er planlagt en høring i sagen den 22. december.


 Apples EU designbeskyttelse 000181607-0001 registreret 24/5 2004 (kilde: OHIM)


 

Annonce:
Forrige artikelNu virker WiMP på Sonos
Næste artikelHolder din smartphone øje med dig?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.