Forside Nyheder

Boxer har åbnet for TV 2

     


 


Fremover sendes TV 2 som betalingskanal via antenne hos Boxer. Men allerede i dag kan der testes om ens TV er klar til at se TV 2.


Fra januar bliver TV 2 betalingskanal. Har du kabel-tv, satellit tv eller bredbånds-tv vil du – hvis ikke TV 2 er valgt fra i den pakke du modtager – fortsat kunne se TV 2 fra januar.


Har du derimod egen antenne, så er der behov for et abonnement hos Boxer, for at se TV 2.


Boxer TV har nu åbnet for signalerne, så det allerede nu er muligt at teste om ens fjernsyn er klar til at modtage det nye, krypterede TV 2-signal, der udsendes i MPEG4.


TV 2 vil frem til 11. januar 2012 blive sendt både krypteret på kanalplads 36 og ukrypteret på kanalplads 2. Efter den 11. januar lukkes TV 2 på kanalplads 36, mens TV 2 på kanalplads 2 bliver krypteret. Tiden frem til 11. januar kan bruges til at få indstillet sit udstyr til det krypterede signal, så man er sikker på, at det virker, når det gratis signal bliver slukket.


Normalprisen for et TV 2 abonnement igennem Boxer TV vil være 427 kr. om året alt inklusive, men lige nu kører Boxer TV tilbud på 199 kr. alt inklusive for abonnementet i det første år.

Annonce:
Forrige artikelOversigt: TV med DVB-T2 tuner
Næste artikelSnart kan du tale til XBox 360
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.