Forside CES CES 2012

CES 2012: Mere magi i ny LG fjernbetjening


 


LG opdaterer deres Magic Remote, og gør kontrollen endnu mere magisk. Tryl informationerne frem på skærmen med håndbevægelser.


LG lancerede sidste år første udgave af deres Magic Remote, en fjernbetjening der på flere måder mest mindede om en styrepind til en Wii spillekonsol. Den gav en anderledes styring af LG Smart TV.


Nu har LG annonceret næste generation, og den byder på flere nyheder pakket ind i et nyt og mere ergonomisk design.


Nu udvides magien til også at omfatte stemmegenkendelse for indtastning af tekst, et hjul til at rulle i skærmbillederne samt genkendelse af håndbevægelser.


LG løfter ikke sløret for præcis hvad der kan kontrolleres ved at vifte med styrepinden, men giver som eksempel at et “V” tegnet i luften med fjernbetjeningen, vil bringe en oversigt frem over de senest kiggede videoer.


Fjernbetjeningen har også fået en 3D knap, for hurtigt skifte imellem normal 2D og 2D-3D konvertering.


Det forlyder ikke om den nye tryllestav fra LG også kan betjene sidste års Smart TV modeller, eller om det kun gælder de nye i 2012. Men det fortæller de sikkert meget mere om på CES udstillingen i Las Vegas til januar.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.