Forside Nyheder

Få garantibeviserne i din Android


 


Tjeneste på nettet gemmer dine garantibeviser, og nu kan de hentes frem på Android smartphone eller tablet ude i butikken. Apple version på vej.


Warranty Hotel er en dansk-udviklet tjeneste på nettet, der løser udfordringen med at genfinde kviteringer. Tilmeldte butikker kan tilbyde at gemme dine kviteringer digitalt, og de øvrige kvitteringer og garantibeviser kan lægges ind manuelt.


På den måde er de altid ved hånden, klar til når der bliver brug for dem.


Tjenesten er dog ikke gratis. Ude i butikkerne kan det koste op til 20 kroner at lagre en kvittering elektronisk på Warrenty Hotel, mens det er billigere hvis du selv klarer det hjemmefra. De første 20 uploads følger med gratis, og efterfølgende uploads købes i pakker (ca. 3 kroner per upload).


Men hører man til typen der hellere vil lade andre styre kviteringerne, så kan den investering jo hurtigt være tjent ind igen når elektronikken driller.


Warrenty Hotel startede op tidligere i år på nettet, og nu er de klar med en App til Android så kviteringerne også kan hentes frem fra den mobile enhed.


En App til Apple iPhone, iPod Touch og iPad er også på vej.


Se mere på WarrentyHotel.com


 


Annonce:
Forrige artikelNy CD afspiller fra Marantz
Næste artikelDette googlede vi i 2011
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.