Forside Nyheder

Falder Apple 50 % i værdi i 2012 ?


Saxo Bank leger spåkoner på Apples vegne


 


Falder Apple 50 % i værdi i 2012 ?


Det er en kontroversiel spådom som Saxo Bank melder ud, men er der et gran af sandhed bag den ?


Hvis Saxo Bank har ret, venter der verdens rigeste selskab et dårligt 2012 forude. Saxo Banks spådom er at Apple taber 50% i markedsværdi fra deres højeste punkt i 2011. Det skriver business.dk


Saxo Bank mener at Apple bliver presset på deres kerneområder af Google, Samsung, Microsoft og Nokia, som alle står i kø for at tage markedsandele på tablets og smartphones. Og Saxo Bank vurderer at Apple vil miste markedsandele på begge områder.


 


Ikke en populær udmelding siger Saxo Bank


?Hvis nogen af disse forudsigelser viser sig at blive til noget, vil det gøre 2012 til et år med enorme forandringer. Vi vil hellere end gerne have, at vi tager fejl i vores negative betragtninger, men kun hvis de bliver erstattet med noget, der er bedre end det aktuelle paradigme, der er fremkommet som resultat af centralbankernes og regeringernes manipulationer?  fortæller Saxo Bank-cheføkonom Steen Jakobsen til Berlingske Business.


Saxo Bank har også andre kedelige forudsigelser, bl.a. omkring Australiens økonomi og stigende hvedepriser.


 


Hvad tror du ?


Har Apple nået toppen, eller er Saxo Banks forudsigelse for hård ?


 

Annonce:
Forrige artikelEM fodbold i 3D
Næste artikelPå besøg hos Panasonic Center Rødovre
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.