Forside Produkter HiFi & Surround

Mordaunt-Short Performance 2


 


Performance 2 er den mindste højttaler i Performance-serien fra Mordaunt-Short, men en højttaler der yder meget i forhold til størrelsen.


Baseret på teknologien fra den store Performance 6, har Mordaunt-Short formået at gøre denne lille lydformidler til noget helt specielt.
 
Højttalerne fra Mordaunt-Short har et æstetisk flot design, den type man kan kigge på i timevis; Men den gengiver ifølge importøren også musikken på en yderst harmonisk og ærlig måde.


En del af æren for højttalerens ydelse skyldes producentens patenterede diskant, en type de kalder ATTTM. Den skulle byde på en åben og yderst luftig og detaljeret gengivelse af de fineste toner, uden af kompromittere dynamik og anslag.


For de mere tekniske angives at ATTTM-diskanten er konstrueret med en speciel form for aflang metal-diffuser, som er konstrueret udfra komplekse akustiske principper, hvilket betyder, at luften kan flyde fritgennem hele kabinettet. Sammen med selve diskantenheden, der er baseret på Continous Profile Cone-teknologi (CPC), er det muligt at opnå en høj ydeevne og naturlighed i de høje frekvenser.


Et andet fokus-område for Mordaunt-Short er delefiltret, der sørger for at dele lyden ud til de enkelte højttalerenheder.


For de mere tekniske er delefilteret med Dual Value Parallel kondensatorer-værdier og de bruger højkvalitets ClarityCap-kondensatorer på alle de kritiske områder i delefiltret. Delefiltret er en af de centrale grunde til, at Performance 2 opnår den utrolige ligefremhed og naturlighed i reproduktionen af musik.


Hvis det alt sammen lyder fristende, så kan Mordaunt-Short Performance 2 højttalerne erhverves for kr.12.495,- per styk.


 
 
Specifikationer


Sensitivity:  89dB/2.83V/1m
Frequency response:  48Hz-30kHz
Drive units:  1 x 165mm (6.5″) aluminium 3rd generation CPC? woofer, 1 x 25mm (1″) ATT? aluminium dome tweeter
Crossover:  Damped 2nd Order with DVP
Recommended amplifier power:  15-150 Watts
Dimensions (h x w x d):  239 x 486 x 361mm
Weight:  12kg (26.4lbs)


 


Importør: hififreaks.dk

Annonce:
Forrige artikelUret som forlænget arm til din smartphone
Næste artikelSony Ericsson: Se nyeste Xperia smartphones på CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.