Forside Nyheder

Rygte: Apple klar med 2 nye iPad modeller


 


iPad 1, 2, 3…


Her er de seneste rygter om iPad 3. De siger præsentation i januar, af to nye typer af iPads.


Engang var DigiTimes god for rygter med hold i, men på det seneste er de faldet lidt af på den. For nu begynder deres rygter – fra kilder i industrien – at stritte i forskellige retninger.


Det seneste rygte om nye iPad-modeller går på, at Apple klargører en lancering på iWorld d. 26. januar 2012. Ikke bare af en, men af hele to nye udgaver af iPad.


Til gengæld er rygtet om en mindre 7,85″ iPad nu foreløbig ude, for dette skulle være to iPad-modeller der begge har en 9,7″ skærm (som de eksisterende).


Årsagen til at rygterne nu taler om 2 modeller, er at Apple angiveligt planlægger et angreb på Amazon Kindle Fire, de billige Android tablets der sælger som varmt brød. Så Apple skulle angiveligt arbejde på 2 forskellige udgaver af ny iPad, en version der er ekstra billig og en til “normal” pris.


Rygterne taler om et forbedret display i QXGA-opløsning (1536×2048 pixels) og den nye Apple A6 processor der kommer med 4 kerner. Kamera bliver en model med 5 Mpixel, og de nye iPads skulle få et forbedret batteri med endnu længere batteri-tid.


 


Rygte 1, 2 eller 3…


Det skal blive spændende at se hvilke rygter der holder – om nogen. Det er kun få dage siden at der var rygter fremme om at den ny iPad skulle lanceres på Steve Jobs fødselsdag d. 24/2 2012.


Her på recordere.dk vil vi gerne være med til at starte et nyt rygte. Vi tror på en iPad lancering til januar som beskrevet ovenfor, samt at Apple pønser på noget i forbindelse med Steve Jobs fødselsdag.


Vi tror at det er Apples nye iTV som lanceres allerede d. 24. februar.

Annonce:
Forrige artikelWindows Phone Roadmap afsløret
Næste artikelNyt kommentarsystem
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.