Forside CES CES 2012

Sony Ericsson: Se nyeste Xperia smartphones på CES


 


Sony Ericssons nye topmodel Android smartphone rykker tættere på. Nu bekræfter de et kig på de seneste Xperia telefoner på CES.


Forleden fik vi et smugkig på den nye topmodel Android smartphone fra Sony Ericsson. Den nye telefon ventes at få navnet Xperia Arc HD.


Rygterne taler om en 1,5 GHz dual core CPU og 1 GB RAM. Displayet skulle være 4,3″ display med 720P opløsning, uden at det afsløres hvilke type, og kameraet 12 Mpixel.


Det lyder jo på flere måder som standard i den øvre del af smartphone markedet, det skal blive spændende at se om ikke Sony Ericsson gemmer på en nyhed eller to, som får Xperia Arc HD til at skille sig ud.


Sony har nu sendt invitationer ud til arrangementer, hvor der bliver mulighed for at komme helt tæt på “de nyeste Xperia smartphones” under CES-udstillingen til januar i Las Vegas. Det skulle undre os meget, om ikke det inkluderer hands-on på Xperia Arc HD.


Recordere.dk kigger forbi, og ser hvad de har at byde på af tekniske lækkerier denne gang.


 


Annonce:
Forrige artikelMordaunt-Short Performance 2
Næste artikelReuters: Kun få køber Nokia Windows Phone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.