Forside CES CES 2012

Sony og Samsung går fra hinanden


Samsung køber Sony ud af deres fælles produktion af displays til TV.


Det er så yndigt at følges ad, men nu går den ikke længere. Sony og Samsung går hver til sit indenfor display-produktionen, skriver Nikkei.


Samarbejdet imellem Sony og Samsung varede otte år, men mandag annonceres brudet.


Sony sælger deres andel til Samsung til marts for godt 5 mia. kroner, og satser på fremover at købe paneler fra et bredt udvalg af leverandører.


Der kæmpes mod et stadigt større underskud på TV-forretningen, hvor tabet i 2011 forventes at sætte nye rekorder. Der er derfor en større omstrukturering igang i Sony, hvor ingen køer syntes hellige.


Sony er igang med at smelte TV og Internet sammen, og har annonceret et symbolsk bryllup i Las Vegas i forbindelse med CES udstillingen til januar. Samtidig arbejdes på et anderledes TV for fremtiden.


Timingen kunne godt tyde på, at Sony vil benytte CES til at annoncere mere end blot ny hardware. Vi er onsite i messehallerne i Las Vegas, klar til at formidle nyheder, ideer og trends videre til recordere.dk læserne.


Sony venter at kunne spare 3.65 mia. kroner om året, på ikke selv at deltage i produktionen af LCD-displays.

Annonce:
Forrige artikelIngen ny Android til Samsung Galaxy S og Tab
Næste artikelCES 2012: LG klar med 55 tommer stort OLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.