Forside Nyheder

Anden kritiske systemopdatering til SONOS på kort tidAnden kritiske systemopdatering til SONOS på kort tid


Det spiller ikke helt for SONOS for tiden. For anden gang inden for få måneder, er de nødt til at udsende en kritisk opdatering til deres kunder.


SONOS har opdaget et sikkerhedshul i deres software, der gør at andre brugere kan få adgang til din login information til de musiktjenester du bruger på dit SONOS anlæg.


Selvom SONOS officielt ikke har kendskab til nogen, der har fået stjålet deres information, anbefaler de straks at opdatere til nyeste softwareversion (3.6.1).


SONOS skal dog have ros for at melde det ud så hurtigt, og have en opdatering klar.


SONOS har udsendt nedenstående meddelse til de kunder der har registreret deres produkt.Kære Sonos-kunde,


Hos Sonos har beskyttelse af vores kunders data og personlige oplysninger førsteprioritet. Vi har i dag frigivet en sikkerhedsforbedring til dit trådløse Sonos HiFi-system ? Sonos 3.6.1-softwaren. Opdater dit system hurtigst muligt. Du kan opdatere ved at gå til Systemindstillinger på en Sonos-controller og vælge Onlineopdateringer.


Opdateringen retter en fejl, som i sjældne tilfælde kan tillade andre at få adgang til brugernavne og adgangskoder til tjenester, du bruger på din Sonos. Vi har i øjeblikket ikke kendskab til, at der uretmæssigt er sket adgang til kundedata. Hvis du har bevis på, at der er sket uretmæssig adgang til dine kontooplysninger, bedes du kontakte Sonos’ kundeservice på http://www.sonos.com/support.


Udover at opdatere din Sonos med denne sikkerhedsforbedring er det altid en god ide at anvende stærke og forskellige adgangskoder for dine onlinekonti.


Før du opdaterer, skal du sørge for at gemme eventuelle køer, du vil beholde.


Har du yderligere spørgsmål om denne opdatering, kan du sende os en e-mail på [email protected].


Venlig hilsen,


Andrew Schulert
Vice President Quality, Sonos, Inc.


 

Annonce