Forside CES CES 2012

CES 2012: Dream Multimedia snart klar med DM8000SE


Recordere.dk besøgte Dream Multimedia’s stand på CES 2012


CES 2012: Dream Multimedia snart klar med DM8000 SE


Tyske Dream Multimedia er om et par måneder klar med en ny version af deres flagskib DM8000.


Recordere.dk besøgte Dream Multimedia USA, der er en af de spændende leverandører af harddiskoptagere til både DVB-C / T og S.


Dreambox har levet et stille liv de sidste år, forbeholdt engagerede brugere, der forstår at sætte en LINUX baseret boks op.


Det seneste år, er der kommet forbedrede HD bokse i deres 500HD serie, og 7020 HD, der er afløseren for deres mest populære boks nogensinde 7020?eren.DM7020 HD med den nye fjernbetjening. Den har i øvrigt også HDMI udgang


DM7020 HD med dual tuner efter eget valg


DM7020 er en modulær boks, hvor du har plads til to indstikstunere, hvor du kan blande f.eks. DVB-T og S eller C. Boksen er ideel, fordi den kan optage flere kanaler samtidigt, men også fordi DreamBox Enigma system giver så mange lækre features som f.eks. streaming via netværk.Man skal være dus med pingvinen, når man leger med en LINUX baseret PVR. Her passer den på den nye fjernbetjening


Ny Fjernbetjening


Dreambox har været kendt for at have en af verdens grimmeste fjernbetjeninger, og der har Dream Multimedia endeligt taget sig sammen, og leverer deres nye design til de nye bokse.Har du allerede en Dreambox, kan du købe den nye fjernbetjening i løs vægt hos din lokale Dreambox Pusher


Ny DM8000 Second Edition


Inden for de næste to måneder kommer der en opdateret version af deres flagskib DM8000, der har plads til 4 tunere. Den nuværende version har 2 fast monterede DVB-S tunere og så plads til to modulære tunere, ligesom den har DVI -> HDMI stik.


Second Edition kommer med rigtigt HDMI udgang, og så røber Dream ikke noget om de to faste tunere er erstattet af yderligere to moduler.

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Panasonic demonstrerer tablet til TV interaktion
Næste artikelCES 2012: Her er DALI EPICON 6
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.