Forside CES CES 2012

CES 2012: Panasonic, Vi kommer med OLED

 
Dette er ikke OLED, men LED, og dem var der masser af på Panasonics stand


CES 2012: Panasonic, ?Vi kommer med OLED? i år??


Efter Samsung og LG har præsenteret deres 55? OLED TV, har Panasonic meldt ud, at de skam arbejder på OLED teknologien


I en meddelelse sendt ud af Panasonics øverste chef Fumio Ohtsubo, er Panasonic allerede i gang med et OLED TV, som de håber på at kunne sende ud allerede i år.


?Vi håber på, at vi ikke er for sent ude,? fortæller Fumio Ohtsubo til Reuters. I sidste måned gik historien på, at Panasonic har en 8.5 generation i deres ingeniør afdeling.


I 2009 startede Panasonic  et samarbejde med Sumito om at lave OLED paneler, men ikke i den størrelse som er blevet præsenteret på CES 2012 af LG og Samsung. Intet om det samarbejde er kommet ud, så vi ved ikke hvilken type OLED panel der arbejdes på.


Hvis det nås i 2012, ville IFA 2012 i Berlin være det perfekte sted at præsentere TV’et. Recordere.dk er naturligvis på plads i Berlin i efteråret.


Recordere.dk var i går på en rundvisning på Panasonics stand, hvor vores vært ikke ville be- eller afkræfte hvornår de kom med OLED, men at de arbejdede på det var sikkert.


OLED giver jo et super billede, med sortere end sort, så OLED kan sagtens være den konkurrerende teknologi som lægger det afgørende pres på plasma, når prisen bliver konkurrencedygtig.


Det skal blive spændende at se om Panasonic kommer med OLED i 2012.

Annonce:
Forrige artikelSnigpremiere på Dynaudio Xeo i Aarhus mandag
Næste artikelCES 2012: Panasonic demonstrerer tablet til TV interaktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.