Forside Indhold og distribution Musik

CES 2012: Stor succes for danske Libratone


Danske Libratone har vundet priser på CES 2012, og salget boomer derud af


CES 2012: Stor succes for danske Libratone


Libratone storhitter i disse dage både på verdens største messe for forbruger-elektronik i Las Vegas og blandt de mange brugere af trådløs højttalerlyd.


Den danske audiovirksomhed har netop rundet salget af flere end 10.000 enheder på verdensplan, blot to måneder efter lanceringen af AirPlay-højttalerne Libratone Live og Lounge.


“Vi er helt overvældet over den store efterspørgsel vi har oplevet siden vi lancerede Live og Lounge på det europæiske og det nordamerikanske marked i begyndelsen af november sidste år. Vi er i det hele taget overvældet over den succes og anerkendelse vi oplever, og her på CES-messen er vi på alles læber. Alle taler om os og alle vil tale med os om samarbejde og salg. It’s big, som man siger herovre”, fortæller en storsmilende Fritz Andersen, administrerende direktør for Libratone A/S. “Vi kommer hjem fra Las Vegas med kufferten fuld af nye aftaler som vil sikre Libratone endnu mere succes i de kommende år.”


Libratone har fået ros for både design og lyd i flere internationale medier, og modtog for nylig den prestigefulde pris “CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree” for sin Libratone Live AirPlay-højttaler.


Produkter der hædres med prisen “Innovations Honoree” besidder det mest innovative design og de bedste tekniske egenskaber i feltet af konkurrerende kandidater.
 


Nye landvindinger i 2012


Succesen for Libratone på det europæiske og nordamerikanske marked, får nu virksomheden til at skrue op for ambitionerne for salget af produkterne på globalt plan.


Således åbnes der i det kommende halvår for salget af Libratone produkterne på nye markeder i Australien, New Zealand, Japan, Hong Kong og Singapore, ligesom en introduktion på det kinesiske marked er på planen senere i 2012.


Libratone Live og Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi til trådløst at overføre musik og lyd og er udviklet til at imødekomme krævende og stilbeviste forbrugere, som ikke vil gå på kompromis med design og lydkvalitet. Med den indbyggede Airplay-teknologi streames musikken direkte fra dit iTunes-bibliotek eller fra streaming tjenester som Spotify, TDC Play, WIMP og lign. på din iPad, iPhone eller iPod touch samt fra en Mac eller en PC til højttalerne via et WiFi-netværk.


Pris og tilgængelighed


Libratone Live og Lounge fås i 5 farver.


Libratone Live koster fra 4.990 kroner og Lounge kan købes fra 8.990 kroner.


Kilde: Pressemeddelse, Libratone Danmark

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Her er DALI EPICON 6
Næste artikelSymantec sagsøgt for at skræmme brugere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.