Forside Baggrund

De 20 mest sælgende blu-ray film i 2011

 


Mangler du inspiration til filmsamlingen, så er her listen over de 20 mest solgte Blu-ray film i Danmark i 2011.


Oversigten er udgivet af Foreningen af danske videogramdistributører.


 


1


Harry Potter og Dødsregalierne – Del 1
Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1


Harry Potter og Dødsregalierne, det syvende og sidste kapitel i Harry Potter-filmserien, som har været ventet med spænding og længsel af fans, bliver vist som to helaftensfilm del 1 og del 2.

 

Del 1 starter med Harry, Ron og Hermione, der drager af sted for at gennemføre den farefulde mission at finde hemmeligheden bag Voldemorts udødelighed og dermed tilintetgørelse – Horcruxerne. Alene, uden vejledning eller beskyttelse fra deres lærere eller professor Dumbledore, er de tre venner mere afhængige af hinandens hjælp end nogensinde før… Men der er mørke kræfter iblandt dem, som truer med at skille dem af.

 

Læs mere >>

Set til kr. 149,- … Tjek dagspriser >> 

2


Løvernes konge

Det er en stor dag på Kongesletten da løveungen Simba bliver født. En dag skal han overtage sin fars, Mufasas trone, og være “Løvernes Konge”! Alle jubler undtagen Scar, Mufasas lumske bror, som gerne selv vil overtage tronen.

 

Tiden går og den nysgerrige Simba skal først lære at tage det ansvar, som med følger med når man skal være konge. Han følger sin far, får kloge råd af bavianen Rafiki og leger med kammeraten Nala. Men en dag sker det, der ikke må ske. Mufasa er pludselig væk og inden nogen ved af det, har Scar overtaget tronen!

Simba tvinges til at flygte og langt borte fra sin familie møder han Timon og Pumba, som straks bliver hans nye venner.

 


Læs mere >>

Set til kr. 209,- … Tjek dagspriser >>
3


Harry Potter og Dødsregalierne – Del 2

Det hele slutter her… Harry, Ron og Hermione tager tilbage til Hogwarts for at finde den sidste Horcrux, men da Voldemort hører om deres forehavende, skydes det største opgør nogensinde i gang, og livet som de kender det bliver aldrig det samme igen.

 

I denne storslåede afslutning på Harry Potterserien eskalerer kampen mellem de gode og de onde kræfter i troldmændenes verden. Der har aldrig stået mere på spil, og ingen kan vide sig sikre! Men det er Harry Potter, som må bringe det ultimative offer, efterhånden som han nærmer sig det endelige opgør med Lord Voldemort.

 

Set til kr. 199,- … Tjek dagspriser >>
 


4


Pirates of the Caribbean 4: I ukendt farvand

Johnny Depp vender tilbage til sin helterolle som Kaptajn Jack Sparrow i et actionspækket eventyr. I mødet med den gådefulde Angelica (Penélope Cruz), er han ikke sikker på om det er kærlighed, eller om hun er en ubarmhjertig fup-kunstner, der udnytter ham til at finde den sagnopspundne Ungdommens Kilde. Da hun tvinger ham ombord på piraten Sortskægs (Blackbeard)(Ian McShane) legendariske skib, ” Queen Anne’s Revenge” befinder Jack sig på et uventet eventyr, hvor han ikke længere ved, hvem han skal frygte: Blackbeard eller Angelica, som han deler en gådefuld fortid med. De medvirkende inkluderer Geoffrey Rush som den hævngerrige Kaptajn Hector Barbossa og Kevin R. McNally som Kaptajn Jacks ven gennem længere tid, Joshamee Gibbs, plus Sam Claflin som en gæv missionær og Astrid Berges-Frisbey som en hemmelighedsfuld havfrue.

 

Set til kr. 209,- … Tjek dagspriser >>

5


Klovn: The Movie

Klovn: The Movie – Pinligt som aldrig før!

 

De har fået dig til at græmme dig. De har spoleret dine hyggeligste stunder. De har trukket dig igennem de værste pinsler. De har givet dig nogen af de grimmeste øjeblikke i dit liv. Og nu vil de gøre alting godt igen. De har samlet det bedste hold for at give dig den smukkeste og mest episke familiefilm. Livsbekræftende, romantisk, bevægende. Det lykkedes bare ikke..!!

 

Undskyld på forhånd.

 

Set til kr. 182,- … Tjek dagspriser >>
 


6


Avatar

James Camerons Avatar er historien om x-soldaten Jack, som havner i en fjendtlig verden på en fremmed planet, der er beboet af eksotiske livsformer. Ved at overtage sin brors arbejde, kan han på trods af varige skader komme til at gå igen. Som avatar, en menneskelig hjerne i en fremmedartet krop, føler han sig splittet mellem to verdener, da han kæmper for sin egen og de indfødtes overlevelse.

 

Mere end ti år har denne film været undervejs, og Avatar markerer James Camerons filmiske comeback siden Titanic i 1997. Historien lader tilskuerne opleve en fremmedartet og tryllebindende verden rig på fantasifulde landskaber, væsener og karakterer.

Set til kr. 210,- for Collectors Edition … Tjek dagspriser >>

7


Fast & Furious 5

Den tidligere politiagent Brian OConner (Paul Walker) har slået sig sammen med eksfangen Dom Toretto (Vin Diesel) på den modsatte side af loven. Brian og Mia Toretto (Jordana Brewster) har været på flugt fra myndighederne lige siden de hjalp Dom med at flygte fra lovens lange arm.


Nu venter et sidste kup i Rio de Janeiro, som kan være deres sidste mulighed for at slippe fri af fortiden. De samler et hold af topkører, før de må konfrontere den korrupte forretningsmand, der vil dem til livs. Den benhårde FBI-agent Luke Hobs (Dwayne Johnson) fanger altid sin mand og da han får til opgave at finde Dom og Brian, bruger han og hans team alle midler, de har til rådighed. Men jo tættere han kommer på sit bytte, des sværere bliver det at adskille de gode fra de onde.

 

Set til kr. 209,- … Tjek dagspriser >>
 

8


Transformers: Dark of the Moon

Der VAR noget fordækt ved USAs månelanding i 1969. NASAs egentlige mission var nemlig at undersøge vraget af det Cybertron-fartøj, der styrtede ned på månen i 1961. Nu prøver autobotterne, med Sam Witwickys hjælp, at udvinde de teknologiske hemmeligheder fra skibets last. Men decepticonerne er også ude efter dem. Det er tid til Transformernes endelige opgør.

 

Set til kr. 199,- … Tjek dagspriser >>
9


To på flugt

Action-spækket, fuld-fart-over-feltet, animeret musical-komedie om en pige med en imponerende, gylden hårpragt på over 20 meter. Som ganske lille baby blev prinsessen Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og har siden været holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun har drømt om det store eventyr. Nu, da hun er blevet en både kreativ og viljestærk teenager, kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugteventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit, Flynn Rider.

 

Set til kr. 217,- … Tjek dagspriser >>
 

10


Biler 2

Gaderaceren Lynet McQueen og hans bedste ven, kranbilen Bumle sætter deres venskab over for nye spændende udfordringer i Biler 2 da de rejser udenlands for at deltage det første Verdens Grand Prix nogensinde, hvor det skal afgøres, hvem der er verdens hurtigste bil.

 

Men vejen til mesterskabet er fyldt med masser af forræderiske huller, afveje, omveje og forrygende overraskelser da Bumle bliver fanget i sit helt eget internationale spioneventyr. Mens han er splittet mellem at hjælpe Lynet i det højt profilerede Grand Priv eller holde styr på trosserne i en tophemmelig mission, kaster Bumles action pakkede rejse ham på en eksplosiv gadejagt fra Japan til Europa med sin bedste ven i stænkklapperne og hele verden som stakåndede tilskuere.

 

Set til kr. 209,- … Tjek dagspriser >>
11


Harry Potter: Den komplette samling

Den komplette Harry Potter samling – et MUST-HAVE for enhver ægte fan Indeholder alle Harry Potter film fordelt på 8 blu-ray discs- Harry Potter Og De Vises Sten / Harry Potter And The Philosophers Stone – Harry Potter Og Hemmelighedernes Kammer / Harry Potter And The Chamber Of Secrets- Harry Potter Og Fangen Fra Azkaban / Harry Potter And The …


Set til kr. 480,- … Tjek dagspriser >>
 

12


Star Wars: The Complete Saga

Alle seks Star Wars film i Sagaen om Imperiet mod Republikken udgives nu på Blu-Ray Discs i 1080p High Definition billedkvalitet.

 

Genoplev de uforglemmelige øjeblikke, og hop ombord i det spektakulære eventyr med STAR WARS: Den komplette saga i helt ny Blu-Ray Kvalitet. Denne fantastiske samling forener alle seks episoder for første gang i imponerende High Definition, med den reneste digitale lyd i galaksen.

 

Med over 40 timers gribende ekstramateriale, inklusivt helt nyt materiale skabt specielt til denne udgivelse, kan du dykke dybere ned i STAR WARS-universet og opleve mere end nogensinde før.

 

Føl Kraften med STAR WARS: Den komplette saga på Blu-Ray!
Set til kr. 679,- … Tjek dagspriser >>
13


Hævnen

Hævnen er en stort anlagt fortælling om venskab, hævn og utroskab. Filmen trækker spor fra den brutale hverdag i en afrikansk flygtningelejr til den postkort-smukke idyl i en sovende dansk provinsby.

 

Anton arbejder som læge i en nødhjælpsorganisation og pendler mellem en flygtningelejr i Afrika og sit hjem i Danmark, hvor han har to små sønner. Han har svigtet sin elskede kone Marianne, og de prøver nu at vænne sig til et liv uden hinanden. Sideløbende begynder Antons 10-årige søn Elias at blive venner med den nye dreng i klassen, Christian. Dette usædvanlige venskab udvikler sig snart til en foruroligende alliance, som truer med at ødelægge landsbyidyllen for altid.

 

Hævnen er et bevægende drama og en nervepirrende thriller i ét, en fortælling om mennesker, der prøver at gøre det gode og som konstant må vende den anden kind til indtil bægeret er fyldt og kun hævntørsten står tilbage!

 

Set til kr. 128,- … Tjek dagspriser >>
 

14


Thor

Verden har mange helte… men kun en som er en gud.

 

Da den arrogante kriger Thor (Chris Hamsnorth, iStar Trek/i) forvises til Jorden fra sit hjem i Asgård, må han kæmpe for at genvinde sin tabte styrke. Forfulgt af en invasionsstyrke, som skal tilintetgøre ham, må den faldne Tordengud tage kampen op og lære, hvad det kræver at blive en rigtig helt.

 

Set til kr. 199,- … Tjek dagspriser >>
15


Grusomme mig

Midt i det lykkelige forstadskvarter med dets hvide stakitter og blomstrende rosenbuske, står der et mærkeligt dystert hus omgivet af en gold, udtørret plæne. I denne dunkle hule planlægger Gru sit store kup. Sammen med sine lydige håndlangere forbereder han en aktion, der vil slå verden og ikke mindst hans aldeles uvidende naboer i sovebyen med rædsel og overraskelse. Hans plan er at stjæle månen!

 

Intet er for nedrigt til Gru. Han rydder alt og alle til side, der kommer i vejen for ham, bevæbnet, som han er, med et udvalg af krympestråler, frysestråler og tungt armerede køretøjer og luftfartøjer.

 


 

Set til kr. 159,- … Tjek dagspriser >>
 

16


Tron: LegacyTRON: Legacy er et fantastisk high-tech eventyr i en digital verden der ikke ligner noget, der tidligere er vist på film. Sam Flynn (GARRETT HEDLUND), den teknisk begavede 27-årige søn af Kevin Flynn (JEFF BRIDGES), begynder at efterforske sin fars mystiske forsvinden og bliver selv trukket ind i TRONs digitale verden, hvor hans far nu har levet i 25 år.

 

I samarbejde med Kevins loyale hjælper, Quorra (OLIVIA WILDE), kaster far og søn sig ud på en livsfarlig flugt gennem det visuelt ubeskrivelige cyber univers, der gennem årene har fortsat sin selvudvikling og er blevet endnu mere avanceret og totalt livsfarligt.


Set til kr. 129,- … Tjek dagspriser >>
17


Fast and the Furious 1-4
Boksen med de 4 første Fast and the Furious film.

 

Er nu erstattet af en ny boks med alle 5 film.

Det nye boxset er set til kr. 328,- … Tjek dagspriser >>
18


Narnia – Morgenvandrerens rejse
Genoplev magien fra C.S. Lewis storslåede univers med den tredje film i den elskede Narnia-serie. Da Lucy og Edmund Pevensie sammen med deres fætter Eustace bliver opslugt af et maleri og transporteret tilbage til Narnia, slutter de sig til Kong Caspian og den ædle mus Reepicheep ombord på det imponerende skib Morgenvandreren (The Dawn Treader). De modige rejsende begiver sig mod mystiske øer, konfronterer mystiske væsner og genforenes med den store løve Aslan på en mission, som vil afgøre hele Narnias skæbne!

 

Set til kr. 199,- … Tjek dagspriser >>
19


Inception
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) er en dygtig tyv og den absolutte bedste, når det handler om den farlige kunst kaldet udtrækning: Det at stjæle værdifulde hemmeligheder fra den dybeste underbevidsthed under søvnens drømmestadie. Der hvor sindet er mest sårbart.

 

Cobb arbejder ikke alene. Han har samlet et hold specialister omkring sig: hans ven gennem lang tid Arthur (Joseph Gordon-Levitt), som tager sig af alle detaljerne; den netop rekrutterede arkitekt-studerende Ariadne (Ellen Page), som skaber rammerne i drømmene; Eames (Tom Hardy), falskneren, som kan skabe en hvilken som helst identitet inde i drømmen, og Yusuf (Deleep Rao), kemikeren, som har skabt det stof som muliggør, at flere personer kan gå ind i folks drømme.

 


 

Set til kr. 108,- … Tjek dagspriser >>
20


Kung Fu Panda 2
Den trinde panda Po lever det fede liv i Fredsdalen, som han og dyrekrigerne De Fantastiske Fem våger over. Men en slem skurk har tænkt sig at erobre Kina og udradere al kungfu med et hemmeligt våben.

 

For at nedkæmpe denne trussel må Po granske sin fortid for at finde ind til de skjulte kræfter, der kan hamle op med anti-kungfu-våbnet.

 

Set til kr. 209,- … Tjek dagspriser >>
Kilde til tekst og billeder: edbpriser.dk

Annonce:
Forrige artikelGoogle Earth får en opgradering
Næste artikelKinect på vej til laptops
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.