Forside CES CES 2012

Den nye LG fjernbetjening er med “Siri”


 


LG er på vej til at bygge en Apple Siri lignende talegenkendelse ind i deres Smart TV, via den nye Magic Remote 2.


Den første udgave af LGs magiske fjernbetjening – Magic Remote – udkom sidste år. Den bød på en Wii-agtig styring af TV’ets menuer og Smart TV, hvor cursor på skærmen kunne flyttes blot ved at bevæge fjernbetjeningen i luften.


Nu er Magic Remote blevet endnu bedre. Den nye 2’er er mere præcis og bevægelsesfølsom og får yderligere tre funktioner, som gør den nem at bruge.


Man kan nu scrolle, hvilket letter navigering i browsere, menuer og kort. Enkel gestik kan bruges som kommando til at styre funktioner, og stemmestyringsintegrationen giver brugeren mulighed for at tale sin tekst ind i stedet for at skrive på det virtuelle tastatur.


Det gør det hurtigere at skrive og giver en bedre helhedsoplevelse af applikationerne i Smart-TV, uanset om det er på Facebook, i browseren eller en af premium-applikationerne.


Stemmestyringen gør det også enklere at søge efter indhold i universal search-funktionen, hvor man kan gennemsøge alt i Smart-TV applikationen og på internettet.


Nu er det kommet frem at det ikke er en hvilken som helst talestyring som LG benytter. Den kommer nemlig fra Nuance, firmaet der også er underleverandør af tale-til-tekst systemet bag Apple Siri.


Det betyder dog ikke at Apple har solgt Siri til LG, mere at en del af motoren bag er den samme. Og det lover jo godt for mulighederne for i fremtiden at kunne snakke med sit LG TV.

Annonce:
Forrige artikelSony Ericsson bløder
Næste artikelDSB forbedrer mobildækningen i togene
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.