Forside Indhold og distribution Film

Filmleje via TV slår nytårsrekord


Under filmlejen TDC Film er der også 100 gratis film hvor udvalget løbende fornys  (Foto: recordere.dk)


 


Nytårsdag er årets største filmdag, og det kunne mærkes på filmtjenesten på TDC TV.


Er der én dag på hele året hvor vi samles foran TV’et, så er det d. 1. januar. Uanset om det er for at se “tømmermands-tv” eller for at hygge, så er nytårsdag den største filmdag på året.


Det kunne de også mærke på filmtjenesten TDC Film, hvor antallet af film lejet via tv strøg i vejret i år. Det blev til en ny rekord, med lige under 15.000 filmudlejninger på denne ene dag.


På filmuniverset er der adgang til både betalt filmleje og gratis film (uden ekstrabetaling). Ud af de 15.000 lejede film var der 3.859 betalingsfilm og 11.107 var gratis.


 Der kan hentes information om filmen og de medvirkende.  Foto: recordere.dk


 


Børnene vælger først


Og hvad ser danskerne så, når nytårsaften skal fordøjes? Den mest sete film blandt betalingsfilm blev Smølferne, nr. 2 var Tømmermænd i Thailand og nr. 3 var Dirch.


I kategorien 100Film var Tom & Jerry i Nøddeknækkeren den mest sete film. Dernæst Scooby Doo: Pirater i sigte og som nr. 3 Den eneste ene.


“Nytårsaften er et rigtig godt billede på, hvordan TDC Film bliver brugt til hverdag. Danske film og vores 100Film, der ikke kræver betaling, er rigtig populære. Og så får børnene i mange familier lov til at vælge først”, siger vicedirektør René Brøchner, TDC Privat.


 Denne film er tilgængelig frem til 31. december 2012.  Foto: recordere.dk


 Fakta


Filmuniverset omtalt her er en del af TDC TV, som er TV leveret via bredbånd til 140.000 kunder med TDC Home Trio.


Året 2011 har vist en generel tendens mod øget brug af Video On Demand, som digital filmleje også kaldes.Brugerne kan leje over 1500 film i kategorier som premierefilm, børnefilm, komedier, action, krimi osv. Der er også mulighed for at se film uden at betale med kategorien 100Film.

Annonce:
Forrige artikelApple event i New York til januar
Næste artikelLGs OLED-tv kan købes til efteråret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.