Forside Nyheder

Flere iPad 3 rygter


Mon det her er den nye iPad 3 ?


Flere iPad 3 rygter


iLounge.com kaster sig nu ud i meget detaljerede rygter omkring iPad3.  Men er der noget om snakken.


På CNN USA fortæller de i dag, at man allerede ved at flere ting i foråret bliver billigere. Og en af de ting de nævner, er iPad 2, fordi der kommer en ny, så måske rygterne om en ny iPad 3 i marts passer.


Den kommende iOS 5.1 er lige nu i beta 2, og det passer meget godt med at den kunne være klar til en iPad 3 lancering om et par måneder, og med de nye rygter fra iLounge, skal det blive spændende at se om vi igen får en lang næse, og får en iPad 2s, eller en iPad 3.


iPad 3 bliver 1 millimeter tykkere


Ifølge iLounge.com?s kilder, bliver iPad tykkere. Det skyldes at der kommer en ny 2048×1536 pixel skærm, som man ikke kan presse ned i det nuværende kabinet. Der skulle også komme et nyt kamera på bagsiden, der skulle være tilsvarende det på 4s, samt et nyt frontkamera, der understøtter videochat i 720p HD-opløsning.


Skal man tro på rygter ?


Nej, det kan vi jo se med iPhone 5, men der er rigtigt meget der peger på at Apple føler sig presset på Tablet markedet, når det gælder grafisk ydeevne og skærmopløsning. Især imod de nye Tegra 3 Android devices. Og Apple vil nok gøre alt for at bevare forspringet til deres konkurrenter så længe som muligt.


Hvad tror du ?


Kommer der en ny iPad 3 til marts / april, og skal du eventuelt have den ?

Annonce:
Forrige artikelVores gadgets bliver mere robuste
Næste artikelCES 2012: Logitech Cube, en spændende rejsekammerat
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.