Forside Indhold og distribution Film

Monty Pythons skøre riddere ankommer på Blu-ray og iPad


 


Der er masser af bonus at hente for fans af Monty Python, når komediegruppens klassiske ridderfilm ‘Monty Python and the Holy Grail’ lander på Blu-ray til marts.


Det er en af de sjoveste film nogensinde lavet – og nu kommer den langt om længe på Blu-ray. Men ikke nok med det. Sammen med selve skiven kan man downloade en iPad-app, så man kan se filmen med en Second Screen, altså hvor man får filmoplevelsen på den ene skærm (TV’et) og ekstra indhold på den anden skærm (iPad’en.) App’en indeholder en bunke informationer om de 28 dage, hvor filmen blev optaget, samt en masse andet guf.


Man skal dog betale ekstra for app’en, den følger ikke bare med i Blu-ray-prisen. Det gør til gengæld en UltraViolet-kopi af filmen. UltraViolet er et digitalt bibliotek, som en gruppe af de største teknologiproducenter og indholdsudbydere er gået sammen om at skabe. Her kan man uploade lovligt købt indhold og så få adgang til det, uanset, hvor man befinder sig i verden. I visse tilfælde – som med ‘Monty Python and the Holy Grail’ – kan man nøjes med at uploade en kode, der følger med Blu-ray-skiven. Derefter vil man kunne downloade filmen, hvor man end befinder sig, og i visse lande kan man også streame den til sin computer.


Selve Blu-ray’en indeholder bl.a. ca. 30 minutters outtakes fra filmen, samt Terry Gilliam-tegnefilm, der aldrig nåede med i filmen. Ovenstående gælder for region A/1-udgaven af filmen, der lander 6. marts.


Den danske udgave har premiere d. 28. marts 2012. Tjek priser.

Annonce