Forside Nyheder

Nokia Lumia 900 lander herhjemme til sommer


Nokia Lumia 900 lander til juni og bortset fra 4G LTE-forbindelse, så ser den ud til at være identisk med den amerikanske model, der kommer til marts.


 


Britiske The Carphone Warehouse bekræfter at Nokias nyeste Windows-mobil lander i Storbritannien til juni. Dermed synes dansk sommerlancering også sandsynlig.


Da Nokia Lumia 900 blev præsenteret for omverdenen på CES 2012-messen i Las Vegas, så lød budskabet at der var tale om en mobil, der var skabt netop til det amerikanske marked.


Nokia fortalte, at Lumia 900 ville blive lanceret i samarbejde med det amerikanske teleselskab AT&T i løbet marts, men ville ikke fortælle om mobilen ville finde vej til Europa eller resten af verden for den sags skyld.


Nu bekræfter The Carphone Warehouse, Europas største uafhængige forhandler af mobiltelefoner, at Lumia 900 finder vej til Storbritannien i løbet af juni. På firmaets webside kan man forhåndsregistrere sig til at bestille en Lumia 900, og man får en e-mail når den kan bestilles.


Det ser ud til, at den europæiske udgave af Lumia 900 matcher den amerikanske model, bortset fra 4G-forbindelsen AT&Ts amerikanske LTE-netværk. Der bliver sandsynligvis tale om en HSDPA-mobil med understøttelse for enten 14,4 eller 21 megabit per sekund i downloadhastighed.


Tidligere har det været rygtedes, at den europæiske udgave af Lumia 900 ville blive udstyret med et 12-megapixel kamera, men ifølge The Carphone Warehouse får mobilen samme 8-megapixel kamera som amerikanerne kan lege med til marts.


Lumia 900 har en 4-3-tommer skærm og frontkamera, men minder ellers meget om 800-modellen, der netop er røget ud på butikshylderne herhjemme.


Tjek vores førstehåndsindtryk af Lumia 900 her!

Annonce