Forside Nyheder

Nokia Lumia 910 afsløret!


Skal vi tro Hollandske Typhoon får vi selskab af Nokia Lumia 910 med 12-megapixel kamera.


Nokia Lumia 910 afsløret!


Den rygtede Windows-mobil er dukket op på websiden for hollandske mobilforhandler ? med 12-megapixel kamera


I sidste uge kunne vi fortælle, at Nokia Lumia 900 er dukket op på websiden for den engelske mobilforhandler The Carphone Warehouse med en sandsynlig lancering til juni, men nu har en spritny model ? Lumia 910 ? fundet frem til websiden for hollandske Typhoon.


Lumia 910 lader til at være næsten identisk med 900-modellen, blot med 12-megapixel kamera, og selvfølgelig uden det LTE-modem, som amerikanerne får lov at lege med til marts.


Sidste gang Nokia kom ud med et 12-megapixel kamera på en af sine mobiler var med Nokia N8, og her var der masser af ros fra anmelderne.


Det ser ud til, at 12 megapixel bliver standard her i 2012, og Sony bakker også op om de mange megapixel med sin kommende Xperia S-mobil, der lander i Danmark til marts.


Vi kan ikke helt gennemskue om Typhoon har fat i konkret information fra Nokia, men der er et væld af info på websiden, deriblandt en lang oversigt over specifikationerne. Mobilen bliver angiveligt 12 millimeter tyk, får HSDPA med op til 21 megabit i download per sekund, og kommer med 16 gigabyte lagerplads.


Recordere.dk er på World Mobile Congress i Barcelona i Februar, hvor vi håber på at kunne finde og vise jer Lumia 910.

Annonce