Forside Nyheder

Nu bliver Navigon til Garmin


 


Navigon skifter navn til Garmin, og dermed et næste skridt i fusionen imellem de to tidligere konkurrenter indenfor navigation en realitet.


Garmin meddeler i dag at NAVIGON GmbH skifter navn til Garmin Wuerzburg GmbH. Dermed bliver Navigon yderligere integreret i Garmin-koncernen.


Desuden overdrager NAVIGONs nuværende direktør, Egon Minar, sine ansvarsområder til Johannes Angenvoot, som har stået i spidsen for udviklingen af navigationsenheder og -løsninger hos NAVIGON igennem 14 år.


?Johannes Angenvoort har en kolossal ekspertise inden for forskning og udvikling, og han er derfor den oplagte leder af vores nye forsknings- og udviklingscenter i Wuerzburg. Jeg er overbevist om, at Johannes i sin nye rolle som direktør og med sit team af dygtige medarbejdere vil hjælpe Garmin med at sætte nye standarder i markedet for navigation,? siger Cliff Pemble, president og COO hos Garmin. 


Garmin erhvervede NAVIGON den 26. juli 2011

Annonce