Forside Nyheder

Ny mini-Walkman fra Sony


 


Der er stadig liv i de små mp3-afspillere og især i Walkman-brandet. Sonys Walkman B-Serie har fået en ansigtsløftning.


Walkman B170-serien har afløst B160-serien, og med generationsskiftet er der allermest gjort noget ved designet. Den nye model er mere kantet end den gamle, og de iøjenfaldende nuancer af blå, rød og lyserød dækker nu hele overfladen. B-serien har dog beholdt den smarte klemme, der sidder bagpå, så man ganske praktisk kan sætte Walkman’en fast til sin taske eller sit tøj, når man er ude at løbe.


For dem, der simpelthen ikke kan få bas nok direkte ind i øregangene, har B-serien en “Bass Boost”-knap, og et søgesystem med navnet “Zappin” gør det muligt at finde rundt i sine mp3’er, selvom man kun har et lille display til rådighed. Endelig er en af B-seriens fordele, at de kun er kort tid om at lade op. Således kan du lade en Walkman fra B170-serien op til 90 minutters afspilning på bare tre minutter. B-serien fås i udgaver med 4GB og 2GB hukommelse.


De nye modeller kommer på gaden senere på måneden, og man kan se dem på Sonys danske hjemmeside. Der er dog i skrivende stund ikke afsløret nogle vejledende udsalgspriser, men mon ikke de kommer til at ligge i omegnen af en plovmand, ligesom B160-serien?

Annonce:
Forrige artikelYouSee lancerer HD-kanal på web-tv
Næste artikelStofa betaler bøde på 100.000 kroner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.