Forside Nyheder

Super-tablet fra Acer på vej til Danmark?


Acer Iconia A510 ligner til forveksling storebroderen A700 og lillebroderen A200 – men indmaden er anderledes.


Acer Iconia A510 er Acers bud på en tablet med masser af computerkraft, i form af dens indbyggede NVIDIA Tegra 3-chipsæt. For et par uger siden var den dybt hemmelig. Men nu skulle det være sikkert, at den lander i april.


Der var mange, der spærrede øjnene op på CES-messen for et par uger siden, da de besøgte NVIDIA-standen. Her fandt de nemlig et Acer-produkt, der ikke var at finde på Acers egen stand. Det var super-tablet’en Acer Iconia A510, der med et NVIDIA Tegra 3-chipsæt ombord, et 10.1″ display med 1280×800 pixels opløsning og en specielt skin’et udgave af Ice Cream Sandwich, imponerede mange af de besøgende.


På det tidspunkt forlød der ikke ret mange detaljer om lancering og pris, men nu har den tyske hjemmeside Tabletcommunity.de været til pressemøde i Hamburg, hvor det blev meddelt, at A510’eren bliver tilgængelig i Tyskland til april, og at den kommer til at koste omkring 500 Euro, eller ca. 3700 kroner uden dansk moms. Der er derfor meget, der taler for, at vi også får den at se deromkring på disse kanter, om ikke andet så i de uafhængige butikker, der er villige til at køre en tur syd for grænsen for at hente den.


Acer Iconia Tab A510 er efterfølgeren til A500, og lillebror til flagskibsmodellen A700.

Annonce:
Forrige artikelWindows 8 kan vendes
Næste artikelInstallér Open WebOS på din tablet til september
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.