Forside CES CES 2012

Vores gadgets bliver mere robuste


Gorilla-glas er ekstra hårdført og kan tåle høj stressbelastning ? og nu kommer det i en endnu bedre version.


 


Gorilla-glas version 2.0 præsenteres på CES 2012-messen i Las Vegas ? gør det muligt at lave endnu tyndere gadgets.


Har du en smartphone eller tablet i hånden, så er der en mere end god chance for, at glasset kommer fra amerikanske Corning, der har stor succes med at producere såkaldt ?gorilla-glas,? der er særlig hårdført, fleksibelt og kan tåle meget større stressbelastninger end almindeligt glas.


Firmaet har meddelt, at det vil have en stand på CES-messen, hvor de vil demonstrere og markedsføre ?gorilla-glas version 2.0,? der angiveligt er endnu stærkere end originalen, og vil kunne bruges til at skaber uhyggeligt tynde gadgets uden at de dermed bliver mere skrøbelige.


Corning fortæller, at firmaet blandt andet vil fremvise et 82-tommer flad-tv med berøringsfølsom skærm, der er kreeret med ét stort stykke gorilla-glas, og at man derudover vil præsentere en lang række gadgets, der demonstrer, hvad det ekstra hårdføre glas kan bruges til.


Vi regner i alt fald med at tage et kig forbi Corning og lege lidt med deres grej. Hov, tabte jeg den virkelig på gulvet??

Annonce:
Forrige artikelCES 2012: Recordere besøger SONOS
Næste artikelFlere iPad 3 rygter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.