Forside Nyheder

YouSee: Vi har TV 2 kanaler nok


Vicedirektør Ulf Lund savner ikke TV 2 film i standardpakken.


YouSee: Vi har TV 2 kanaler nok


Det kom som noget af en overraskelse for mange, at YouSee i forbindelse med den store vinteromlægning i 2011 fravalgte TV 2 Film og TV 2 Film HD i deres kanaludvalg.


I et interview med MediaWatch, fortæller Ulf Lund, der er Vicedirektør hos YouSee, at YouSee ikke har nogen planer om at genoptage dialogen med TV 2 omkring TV 2 Film kanalerne.


YouSee var klar til Fritvalg


Ulf Lund fortæller MediaWatch, at YouSee og TV 2 burde have benyttet uenigheden om pris og vilkår for TV 2 Film til at prøve at tilbyde TV 2 Film som fritvalgskanal i Yousee Ekstrakanaler.


?Det kunne have været et alternativ og fantastisk nyttigt for hele branchen at få testet, hvordan en kanal af den kaliber ville klare sig uden den brede pakkedistribution, og netop TV 2 har vel de bedste forudsætninger med den økonomiske sikring, som den betydelige brugerbetaling til deres fire øvrige kanaler har skabt.? siger Ulf Lund til MediaWatch.


Nedtoner kritikken


Selvom YouSee?s 750.000 seere i år misser den direkte Oscar uddeling på TV 2 Film, nedtoner Ulf Lund kritikken, og fortæller at der på en god lørdag er 70-90 film at vælge imellem uden TV 2 film.


Samtidigt afslutter Ulf Lund med at fortælle, at de stadig opfatter TV 2 som deres vigtigste kanalpartner.


Hvad syntes du


Savner du TV 2 film, eller er du ligeglad med at den er væk ?


Kilde: mediawatch.dk

Annonce