Forside Indhold og distribution Film

YouTube viser fire mia. videoer om dagen


 


Ganske vist er Recordere.dk Danmarks mest besøgte site om forbrugerelektronik. Men vores brugertal kan endnu ikke helt følge med YouTube, der netop har offentliggjort de nyeste besøgsstatistikker.


Der er næppe mange, der er i tvivl om at YouTube regerer verden, når det gælder streamet video. Alligevel er de seneste brugertal temmelig imponerende, især fordi mængden af YouTube-seere stadig stiger kolossalt hurtigt.


Der bliver vist ikke færre end fire milliarder YouTube-videoer om dagen. Hvis ikke den samme person kunne se flere videoer på samme dag, ville det svare til at over halvdelen af klodens befolkning brugte YouTube dagligt. Og hvis der var nogen, der skulle tro, at YouTube var en døgnflue, så bør det nævnes at brugerstatistikkerne også viser en 25% stigning i brugertallet over de sidste otte måneder. Det betyder bl.a., at efterhånden som udviklingslandene får båndbredde nok til at streame video, skynder de sig ind på YouTube.


En anden sjov statistik, som YouTube har fremlagt, er at der er et 360 til 1-forhold mellem minutterne på YouTube. Sagt på en anden måde, der bliver uploadet 360 minutters indhold på YouTube for hvert minut, der går, altså en times materiale per sekund.


Du kan læse mere om YouTubes seneste statistikker på deres officielle blog HER.


 

Annonce