Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Angry Birds er på Facebook

 


At Angry Birds allerede er en stor succes på mobil- og tabletmarkedet er vist uomtvisteligt. Successen får nu udviklerne, finske Rovio, til at tænke i nye baner. Således lancerede de igår, tirsdag den 14. februar, et samarbejde med Facebook, hvor spillet kan spilles direkte via det sociale medie. I første omgang er spillet lanceret i Indonesien, men mon ikke vi også får adgang til det, såfremt funktionaliteten er iorden?


Angry Birds på Facebook vil byde på nye baner, samt introducere en ny form for interaktivitet (ukendt, hvad der menes med dette, red.). Vi forventer at høre mere når spillet bliver en del af Facebook på vore breddegrader.


Kilde: Politiken


OPDATERET: Michael Sommersby har været så venlig at gøre os opmærksomme på at man på nuværende tidspunkt kan spille en Beta udgave af spillet på Facebook. http://apps.facebook.com/angrybirds/

Annonce:
Forrige artikelVinder af verdensnyheden fra Dynaudio
Næste artikelNu kan du styre Windows Media Center med Kinect
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.