Forside Nyheder

Bang & Olufsen i top 20 på liste over mest populære brands i UK


Bang & Olufsen går 20 pladser frem på liste over mest populære brands i UK


Bang & Olufsen er gået 20 pladser frem på Superbrands? liste over de mest populære brands i Storbritannien ? og er blevet stemt ind foran en række globale brand-giganter som Facebook, Microsoft og Nike.


Bang & Olufsen er nu blandt de 20 mest populære brands i Storbritannien ifølge 2012-udgaven af Consumer Superbrands-undersøgelsen, som the Centre of Brand Analysis står bag.


Det er en flot fremgang i forhold til en placering som nummer 40 i 2011. Bang & Olufsen har selskab af Apple, som er det eneste andet teknologibrand i top 20 ? Apple er placeret som nummer 18.


3 Kriterier


Under afstemningen blev de forskellige brands bedømt ud fra tre kriterier: 


Hvordan de skiller sig ud, deres kvalitet og deres pålidelighed. Bedømmerne blev også bedt om at huske på, at definitionen af et Superbrand er et brand, der “… har etableret det fineste renommé inden for sit område. Det tilbyder kunderne væsentlige følelsesmæssige og/eller håndgribelige fordele, som kunderne ønsker og genkender, i forhold til sine konkurrenter.”


Superbrands bestiller uafhængig forskning for at identificere de stærkeste brands i Storbritannien. Resultaterne er baseret på synspunkter fra forretningsfolk, marketingeksperter og mere end 2.000 forbrugere.


Top 20 brands i UK1. ROLEX
2. COCA-COLA
3. GOOGLE
4. MERCEDES-BENZ
5. BBC
6. BMW
7. DURACELL
8. DULUX
9. JAGUAR
10. ROYAL DOULTON
11. WEDGWOOD
12. ROYAL ALBERT HALL
13. JOHN LEWIS
14. MICHELIN
15. HILTON
16. DYSON
17. MARKS & SPENCER
18. APPLE
19. GUINNESS
20. BANG & OLUFSEN


Kilde: Bang & Olufsen, Danmark

Annonce