Forside MWC MWC 2012

Det viser LG frem i BarcelonaImg_7506aLG viser deres nye quad-core Android smartphone Optimus 4X HD frem på Mobile World Congress i Barcelona.

Den hurtige topmodel byder på et mere lækkert design, hvor den sorte rammer med de runde hjørner nu er erstattet af en rillet “metal”-kant, der får telefonen til at fremstå mere eksklusiv.

Se også: LG afslører quad-core mobil med HD skærm

Optimus 4X er en lynhurtig smartphone, til dem der bare ikke kan få det hurtigt nok. Med 4 kerner kan den lave mange ting samtidig og spil kører helt flydende.

LG er også klar med den første LTE (4G) smartphone på det danske marked. Modellen er om sådan ikke ny, det er den der har været på det amerikanske marked i næsten et år nu. Af samme grund er designet lidt anderledes end de øvrige nyheder, det er en sort telefon med runde hjørner.

Med den telefon er du klar til 4G nettet (LTE) når der åbnes for lynhurtig mobildata senere i år.

På standen fik vi også et kig på Vu, som er LG’s lille tablet med notat-funktion via pen. Den kommer senere på året.

Se også: LG vil vise Vu frem på MWC

Displays på smartphones er også et emne der interesserer mange, og LG viste også forskellen på de billige pentile displays sammenlignet med.

Af øvrige nyheder kommer LG med biligere Android smartphones kaldet L3, L5 og L7. L3 vil være en entry-model til under 1000 kroner. L5 lander på ca. 1500 kroner og L7 under 2000 kr. Se nederst billede hvor de ligger side om side: L3, L5, L7 hvid og L7 sort (bagfra).Annonce