Forside Nyheder

Drillende undertekster på DR

 


 


Danmarks Radios seere har i en periode kunnet opleve at underteksterne ikke var synkrone med lyden.


Hvis du ind imellem har oplevet af underteksterne var ude af trit med hvad du så på skærmen, så er det ikke dit TV der er problemer med. Danmarks Radio har haft tekniske problemer med tekstmaskinerne, skriver elektronikbranchen.dk.


Det var en systemopdatering som gav anledning til problemerne med synkronisering af undertekster.


“Det skyldes, at det udstyr vi bruger til tekstningen, blev opdateret, og så gik der kuk i det, men nu er det reguleret”, forklarer seniorkonsulent ved DR Carsten Corneliussen til elektronikbranchen.dk.


I samarbejde med leverandøren af tekstningssystemerne er fejlen identificeret, og problemerne skulle være fortid. På digi-tv.dk der står bag public service delen af det digitale sendenet hænger der dog fortsat denne notits:Carsten Corneliussen forklarer at det skyldes at DR vil være helt sikre på at problemet er løst, før den bliver pillet af.

Annonce