Forside * Nyheder

Er Samsungs OLED TV allerede klar? (Opdatering: Det var det så ikke)

Img_5949
Samsuns kommende 55″ OLED TV blev vist frem på CES-udstillingen i januar


 






Opdatering: Samsung har nu korrigeret deres oplysninger overfor CNet. De venter IKKE at lancere det nye OLED TV før i 2. halvdel af 2012.


 


Original artikel:


Både Samsung og LG viste hver deres bud på et 55 tommer OLED TV frem på CES-udstillingen i Las Vegas. Men ikke et ord om at Samsung angiveligt var klar allerede.


Det kommer engang til efteråret, tror vi nok. Sådan lød det gang på gang på CES-udstillingen i Las Vegas i januar, når Samsung skulle fortælle om hvornår de store OLED TV ville være klar.


Men hvis de seneste oplysninger som CNet har fået af Samsung i Storbritanien holder stik, så har Samsung smidt lidt af en bombe i TV-markedet. CNet har nemlig fået at vide at det 55 tommer store Samsung OLED kommer på markedet i Storbritanien allerede her til foråret.


LG viste også et 55″ OLED frem på CES, men her var meldingen at de først ville være klar i 4. kvartal af 2012.


CES 2012: Her kan du sammenligne de to OLED TV


 


Img_5952
Samsungs OLED er ultra tyndt, nærmest bare en streg i luften set på afstand


 


Pris og tilgængelighed


Den danske lancering kender vi ikke endnu, ej heller prisniveau. Vi fik dog en indekation om, at prisen godt kunne gå hen og overraske positivt. Men det må vi vente at se.


Men har du ikke allerede nydt billeder af det supertynde Samsung OLED, så tjek billederne fra CES her:


CES 2012: Her er Samsungs Super OLED


 


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.