Forside MWC MWC 2012

Kinesiske Huawei vil lege med de store


4 kerner, og masser af speed. Huawei vil lege med hvor det er sjovt (FOTO: recordere.dk)


 


Kinesiske Huawei vil lege med de store


Huawei er mest kendt for deres 3G modems, som igennem flere år er blevet solgt af bl.a. 3. Nu vil de for alvor til at gøre en forskel på mobilmarkedet.


I dag kl. 15.30 åbnede Huawei dørene for deres MWC 2012 pressemøde, hvor de er klar med en quad-core smartphone med Android 4.


 Huawei’s President of Euopean sales Jingwen Tao. Vi vil sælge 60 mio. siger han.


 


Hurtigt chipset og gode specifikationer


Med Huawei?s eget ARM baserede chipset, som hedder K3V2, forsøger Huawei at flytte op i superliga?en for Smartphones. Telefonen kommer med 4.5? HD LCD display, med 720×1280 pixels, og en ægte 32-bit farvegrafik processor. CPU?en har fire kerner der kører ved 1.5Ghz. Kernen og hukommelsen arbejder iøvrigt i 64 bit.


Skærmen leverer iøvrigt 330 PPI, hvor iPhone 4S “kun” leverer 326 PPI.


Huawei fortæller selv, at Ascend D Quad, er 49% hurtigere end deres nærmeste konkurrenter.


Telefonen kører Android 4.0, med Huwai?s eget batteristyrringssystem, der giver op til 39 % bedre batterilevetid.


 Quad-core modellen (i midten) kommer i sort og hvid. Senere kommer en XL udgave.


 


To Modeller – Ascend D Quad / Quad XL


Telefonen kommer i to modeller Quad og Quad XL, hvor forskellen er enten 1800 mAh eller 2500 mA batteri. Det store batteri skulle ifølge Huawei give 2-3 dages batteritid ved normal brug.


Telefonen er ikke tykkere end 8.9 mm, og har 8 megapixel kamera og 1.3 megapixel frontvendt kamera. Vælger man XL modellen stiger tykkelsen til 10.9 mm.


 


5.1 Dolby lyd og høj nethastighed


Som om det ikke var nok, leverer telefonen Dolby 5.1 lyd med Dolby Mobile 3.0 Plus, ligesom de introducerer “EarSmart”, der skulle give opkald bedre lyd end iPhone 4S.


Telefonen kommer med Bluetooth 3.0, WIFI og HSPA+, der giver op til 21 Mbit hastighed..


Der er 8 GB Rom og 1 GB RAM.


Ascend D vil komme til det europæiske marked i Q2 2012 lige omkring sommerferien, men prisen er endnu ikke kendt


  


Pressemeddelse fra Huawei:


BARCELONA, Spain, Feb. 26, 2012 /CNW/ – Huawei, a leading global information and communications technology (ICT) solutions provider, today introduced the world’s fastest quad-core smartphone, the Huawei Ascend D quad. Powered by the Huawei’s K3V2 quad-core 1.2GHz/1.5GHz processor and boasting the most compact design among 4.5-inch smartphones, the Ascend D quad expands the realm of possibilities for consumers with an Android 4.0 operating system and Huawei’s proprietary power management system which provides up to 30% in energy savings.


“We’ve listened to people’s top demands from smartphones: speed, long-battery life, high quality visual and audio capabilities, and a compact, lightweight handset. The Huawei Ascend D quad exceeds these expectations,” said Richard Yu, Chairman of Huawei Device. “In January at the Consumer Electronics Show at Las Vegas, we achieved a world record for the world’s slimmest smartphone with the Huawei Ascend P1 S. We are proud to once again introduce a world-first at the 2012 Mobile World Congress with the Ascend D quad, the fastest smartphone.”


The Ascend D quad is an entertainment dynamo with its 4.5-inch 720P high definition touchscreen, and the industry’s most powerful 32-bit true color graphic processor. Its PPI 330 screen providing crystal clear display even under direct sunlight, is complemented by its Dolby 5.1 Surround Sound and Audience earSmart? voice technology for an experience which excels across the senses. Its 8-megapixel BSI rear-facing camera, 1.3 megapixel front-facing camera, and 1080p full HD video-capture and playback capabilities enables you to record your special moments in clearer, richer detail.


The Ascend D quad comes with an 1800mAh battery, which lasts for one to two days with normal usage. The smartphone’s prowess is enhanced by Huawei Device’s proprietary power management technology which provides a longer battery life of up to 30% compared to industry average by adjusting power consumption according to usage needs. It also ensures higher chipset performance and efficiency by maintaining a low chip temperature.


Measuring 64mm narrow and 8.9mm slim, the Ascend D quad is proof that good things do come in small packages. With an ultra-thin frame, the lightweight and compact smartphone’s 4.5-inch touchscreen seems to vanish into the edge, creating an “infinity” feel and allowing an exceptionally narrow body.


In addition to innovative hardware design, the Ascend D quad also has outstanding software design. In addition to its Android 4.0 operating system, the Ascend D quad optimizes the user experience, ensuring greater ease of use.


As part of the Ascend D series, Huawei also introduced the Ascend D quad XL and the Ascend D1 smartphones. The Ascend D quad XL comes with a 2500mAh battery which provides two to three days of normal usage. With the same specifications as the Ascend D quad, the Ascend D quad XL measures 10.9 mm slim. The Ascend D1 runs on a 1.5 GHz dual-core CPU and has a 1670mAh battery.


The Ascend D quad series will be available in China, Australia, Europe, Asia-Pacific, North and South America, and the Middle East in Q2 2012. The Ascend D1 will be available in the above markets from April 2012.

Annonce