Forside MWC MWC 2012

LG afslører quadcore-mobil med HD-skærm


LG Optimus 4X HD bliver præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona, og der er vist masser at glæde sig til.


 


LG Optimus 4X HD bruger Nvidias hurtige Tegra 3-processor og kommer med 4,7-tommer skærm med 720p HD-opløsning.


LG vil præsentere et væld af smartphones på Mobile World Congress i Barcelona, men os på Recordere.dk glæder os mest til LG Optimus 4X HD; en af de første mobiler med Nvidias superhurtige Tegra3-chip med fire processorkerner.


LG Optimus 4X HD kan prale af en 4,7-tommer skærm med 1280 x 720-pixel opløsning, er udstyret med Android 4.0, og det hele drives af den hurtige quadcore-processor, der rent faktisk har en ekstra femte processorkerner til trivielle baggrundsopgaver som eksempelvis musikafspilning og datasynkronisering. Når Tegra 3 arbejder med fuld hastighed har den hele 1,5 gigahertz at gøre godt med.


LGs hurtige mobil kommer også med en gigabyte hukommelse, 16 gigbyte lagerplads og har en herlig tynd profil på blot 8,9 millimeter.


Vi kender endnu ikke alle specifikationerne, men Optimus 4X HD har et 8-megapixel kamera på bagsiden, er i stand til at sende HD-video ud over den indbyggede MHL-port (kompatibel med HDMI, red.) eller via streaming med DLNA. 


Glæd dig til vores førstehåndsindtryk når vi befamler LG Optimus 4X HD nede i Barcelona.

Annonce