Forside Nyheder

Nu kommer TV2-regionerne i HD på YouSee


YouSee er klar til premiere på TV2-regionerne i HD. Det rulles ud landet over i denne uge.


Nu bliver det snart muligt at følge din regional-station i HD på YouSee kabel-tv. Landets største TV-distributør er ved at være klar med teknikken.


“Vi ruller HD versionerne af TV 2?s regioner ud onsdag og torsdag i denne uge. Det betyder, at HD-versionerne er tilgængelige over hele landet torsdag aften” fortæller pressechef hos YouSee Ib Conrad Jensen til recordere.dk


Dette dog undtaget Viborg og Slagelse central, hvor der først skal ske en teknisk opgradering. Disse to centraler får HD-versionerne i uge 13. Tre større antenneforeninger må også vente af tekniske grunde. Det er Ishøj, Fakse og Firkant net som må vente til uge 11.


HD kanalerne kommer til at ligge på kanalplads 525. Det mest logiske havde måske været på plads 25, hvor SD-versionen er placeret, men havde vi gjort det, ville de fleste kunder have været tvunget til at genindlæse kanaler (og efterfølgende ændre favorit-kanaler osv.).


YouSee forventer, at langt de fleste tv-apparater af sig selv finder den nye kanal. Men hvis man torsdag aften stadig ikke kan se HD-versionen, bør man genindlæse de digitale kanaler på tv?et (med mindre man får signal fra en af de to ovennævnte centraler eller medlem af en af de store foreninger).

Annonce