Forside Nyheder

Philips er klar med OLED TV senest i 2013


 


Der er ingen OLED TV at spotte blandt de første af årets TV-nyheder fra Philips, men deres producent TPV er på vej med et.


Philips har solgt deres TV-division fra til producenten TPV. Men det betyder ikke at der vil mangle TV-apparater fra Philips på markedet, for TPV vil mere agere som en OEM-underleverandør der leverer under Philips-navnet.


Med både Samsung og LG på banen med store OLED TV, til lancering i dette efterår, og Panasonic på vej i kulissen, der er det også spændende at følge hvad de øvrige TV-fabrikanter gør i forhold til OLED TV. Om de også vægter det højt allerede nu, eller om de lader andre være “early adopters”, og så venter til teknologien er mere moden.


Men OLED TV er det nye buzz-word, og det er ikke gået Philips forbi. Så de var klar med et svar, da der blev spurgt til OLED TV under en præsentation i Tyskland forleden dag. Det skriver Future Zone, og svaret var:


At TPV arbejder på et Philips OLED TV og det vil komme på markedet senest i år 2013.


Så mon ikke de er klar med første smugkig på IFA-udstillingen i Berlin til august/september. Philips hjemmebane.


 

Annonce:
Forrige artikelVejen banet for paneuropæisk 4G mobilnet
Næste artikelSamsung skiller LCD-produktionen fra
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.