Forside * Nyheder

Pressemeddelelse: Panasonics nye LED TV

Pressemeddelelse:


LED-skærme med smarte netværksfunktioner


Med sit brede sortiment af LED-skærme viser Panasonic, at VIERA-skærmene kan bruges til meget mere end bare at se TV. Et lysende eksempel er WT50-serien med masser af smarte Internet-funktioner og økoteknologi i topklasse.



Panasonic introducerer under fællesbegrebet Smart VIERA sit hidtil største LCD/LED-sortiment. Og det er ikke blot produktprogrammet, som bliver større ? skærmene vokser også i størrelse og omfatter nu både 47 og 55 tommer. I alt præsenteres 20 modeller med LED-teknologi, hvoraf otte er udstyret med aktiv 3D-teknologi og fem har passiv 3D-teknologi. Men den sikkert mest spændende nyhed er den opdaterede platform VIERA Connect, samt at alle skærme fra topmodellen og ned til E5-serien er udstyret med Smart VIERA.


WT50 kaldes modellerne, som meget vel kan være de mest raffinerede LED-skærme på markedet i dag. 55 eller 47 tommer uovertruffen billedkvalitet er her kombineret med komplet netværksfunktionalitet og finesser som optagelse direkte på et SD-kort eller en ekstern harddisk via USB. DT-serien kommer i 55″ og 47″ og er ? ud over avancerede webfunktioner, stilrent design og Full HD 3D ? udstyret med nyudviklet Clear Panel Pro, som imponerer med meget høj kontrast.


ET50 kommer som 47″ eller 42″ og har alle de netværksfunktioner, man kan ønske sig, mens ET5 i 55″, 47″ eller 42″ introducerer en passiv 3D-teknologi i kombination med polariserende briller. E5-modellerne er udstyret med VIERA Connect-funktioner og kommer i fire skærmstørrelser på 47, 42, 37 og 32 tommer. Sortimentet slutter med serierne U5 (42″), X5 (32″, 24″, 19″) og C5 (32″, 24″), som tilbyder en usædvanlig god billedkvalitet i deres respektive prisklasser.


Dette års produkter er baseret på Panasonic’s erfaring med IPS (In Plane Switching) teknologi, som i dag er en reference for skærme af denne type. En af de vigtigste fordele er den suveræne betragtningsvinkel på 178 grader, som betyder, at farver og kontrast forbliver klare og skarpe, selv når skærmen betragtes skråt fra siden. Hurtige actionscener og sportssekvenser vises med uovertruffen skarphed, fordi Backlight Scanning-teknologien nu arbejder med en skærmopdatering på hele 1.600 Hz. IPS-panelerne og den hurtige responstid garanterer et minimum af efterslæbseffekter og leverer en skarp, men samtidig jævn og naturlig gengivelse af bevægelser.


De fleste af årets nye skærme er udstyret med nyudviklet VIERA Connect, som er en cloudbaseret Internet-tjeneste, der giver en enkel og hurtig adgang til lejefilm, playkanaler, spil, sociale medier og meget mere. Det er lige så nemt at downloade apps til VIERA-skærmen som til en smartphone eller tablet. Og i kraft af den indbyggede webbrowser (i WT50, DT50, ET50 og E5) kan man søge på næsten samme måde som med en computer. Skype-kamera kan købes som ekstra tilbehør (TY-CC20W) og gør det muligt at holde kontakten med familie og venner, samtidig med at man ser et TV-program. Panasonic introducerer i år også VIERA Web Content Smoother ? en billedforbedringsfunktion, som løfter den visuelle oplevelse af materiale fra Internet.


Med den nye VIERA Remote app downloadet på en smartphone eller tablet kan man nemt zappe mellem forskellige kilder og programmer. Den kan også fungere som tastatur til webbrowseren eller endda som game controller. Har man en skærm i WT50-serien, bliver det endnu sjovere med den lidt mere avancerede app VIERA Remote PRO. Den gør det muligt at overføre indhold fra VIERA-skærmen til en smartphone eller tablet, så man kan fortsætte med at se filmen, selv om man skal gå og ikke har tid til at blive siddende og se den færdig i sofaen.


Samtlige LED-skærme er blevet udstyret med det absolut seneste inden for økoteknologi og effektiv energibesparelse for at være den mindst mulige miljøbelastning gennem hele deres livscyklus. De nye, højeffektive skærmpaneler er op til 25 % mere nøjsomme end 2011-modellerne. Et tydeligt tegn på, at Panasonic er på vej i den rigtige retning er, at de allerfleste modeller i det nye sortiment er certificeret som Klasse A+-produkter.


De nye VIERA-skærme bliver introduceret løbende i butikkerne dette forår. Priser på skærmene er endnu ikke fastlagt.




Se galleri: https://www.recordere.dk/indhold/templates/?a=6382

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.