Forside Nyheder

Samsung skiller LCD-produktionen fra


 


Samsung vil ikke længere have LCD-produktion som en del af moderselskabet. Det flyttes ud i et særskilt firma.


Der sker ting og sager indenfor produktionen af LCD-displays for tiden. Forleden droppede Sony ud af den fælles LCD-produktion med Samsung, og nu vælger Samsung at skille selskabet fra i et separat enhed. Måske for senere at kunne sælge den del fra.


Samsung tjener ikke længere penge på deres LCD-forretning, kunne Reuters berette forleden. De måtte indkassere et underskud på ca. 5 mia. kroner i 2011 på LCD-divisionen.


Omlægningerne får dog ikke nogen umiddelbar indflydelse på Samsungs LED TV, hvor de forventer at sælge omkring 50 millioner styk i år.


 Press release


Samsung Electronics, LCD, display the newly launched company that specializes

2012-02-20

LCD business division in April through the “Samsung Display Co., Ltd. (tentative name)” will be established

rapid decision-making and efficient resource management, including resources and capabilities to enhance business competitiveness and focus, the best promotion company specializing in display
Samsung Electronics LCD Business, open on the 20th of the Management Board in order to enhance the competitiveness of the LCD division has approved to split the agenda.

Display rapidly changing market environment and effectively respond to the fierce competition eopchegan to ensure competitive differentiation and rapid decision-making system capable of efficient operation of management resources management system that is the purpose of this split.

“Samsung Display Co., Ltd. (tentative name)” on April 1 of the 7,500 billion in initial capital will be launched as a new entity. Samsung about this split in the March general meeting of shareholders approved plans to go through.

Bakdonggeon vice president of Samsung Electronics’ LCD business manager: “This split LCD business is the speed of your business can be secured to the diverse needs of Customers.Therefore were able to respond quickly,” he said. “Business competitiveness to our customers advanced products and a step I will try to provide technology and services, “he said.

Annonce