Forside Nyheder

Samsung vil sælge 50 mio. TV i år


 


Verdens største TV-producent sætter nu barren endnu højere. Målet er 50 mio. TV i år.


Det kører for Samsung. Mens verdens øvrige store elektronik-producenter kæmper med TV-produktionen, både hvad angår mål for styktal og indtjening, så er Samsung i fortsat fremgang. Det skriver Reuters.


Nu skal barren sættes endnu højere, og det skal ske igennem et salg af flere billige low-end modeller på udvalgte markeder. Igennem alliancer med lokale producenter introduceres fladskærms-tv der er op til 40% billigere.


Men det kommer ikke til at ske på bekostning af de øvrige modeller. Samsung ser deres position inden for TV-apparater, som stærkere i år i forhold til sidste år. Og de seneste år har Samsung taget markedsandele fra tidligere dominerende producenter som Sony, Panasonic og Sharp.


Sidste år solgte Samsung 43 millioner fladskærms-tv på verdensplan. I år er målet 50 millioner.


Halvdelen af de 50 millioner TV-apparater vil være af typen Smart TV, med mulighed for tilslutning til internettet og de indholdstjenester som Samsung tilbyder der igennem.


Samsung lancerer også store OLED TV til efteråret.

Annonce:
Forrige artikelDanish Game Awards 2012
Næste artikeliPad 3 lanceres til marts
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.