Forside Nyheder

Slut: Vind verdensnyheden fra Dynaudio


Konkurrence


Denne gang kan du vinde intet mindre end en dansk verdensnyhed…


Da vi hørte disse Dynaudio nyheder på CES-udstillingen i Las Vegas i sidste uge var vi solgt. Nu er det muligt at få højttalere der opererer trådløst, imellem forstærker/medieafspiller og højttaler, uden at gå på kompromis med lyden.


Det betyder ikke kun at det er slut med højttaler-kabler, men også at højttalere kan flyttes rundt. Blot tilslut 230V. Og det med en lyd som Dynaudio kan stå inde for, dvs. højttalere bygget til ægte HiFi.


Det er tilmed muligt at spille i flere rum fra samme anlæg, hvis der er flere sæt Xeo i hjemmet.


Nu kan du blive den heldige vinder af et sæt Dynaudio Xeo3, til en samlet værdi af kr. 11.799,-


Læs mere om Xeo her


 


 


Præmiesponsor 


  


 


Praktisk information


Der kommer ét spørgsmål om dagen i en periode. Jo flere rigtige svar du kommer med, jo flere lodder har du i konkurrencen.


Spørgsmålet skifter hver dag kl. 12


Konkurrencen slutter søndag d. 12. februar 2012 kl. 12


Bemærk at samme spørgsmål godt kan dukke op igen en anden dag. Men der er fortsat et lod per spørgsmål per dag, selvom selve spørgsmålet måtte være mødt en anden dag.


 


 


Dagens spørgsmål i konkurrencen:


Vinderen er fundet 


 


Præmiesponsor Betingelser for deltagelse  • Kun deltagelse fra Danmark. Gevinsten kan ikke sendes udenfor landet, ej heller Færøerne og Grønland. Har den udtrukne vinder ikke adresse i Danmark trækkes en ny vinder.
  • Kun ét svar per deltager per spørgsmål.
  • Vinderen udtrækkes efter konkurrencens udløb, og skal besvare den tilsendte email indenfor den i emailen fastsatte tidsramme. Svares ikke indenfor tidsrammen trækkes en ny vinder
  • Der ydes ingen garanti eller reklamationsret på gevinster

Annonce