Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Sony bekræfter Call of Duty spil til PS Vita


Senior Vice President for Sony Brand Marketing, Guy Longworth har i et interview med Gametrailers løftet en smule af sløret for PlayStation Vitas fremtid.
Indtil videre er det småt med informationer om fremtidige titler til konsollen, der launcher i Danmark på onsdag, men i følge Guy Longworth er en ny Call of Duty titelVita- klar til efteråret. Derudover fortælles der ikke ret meget, måske fordi det ikke er Sony, men Activision, der udgiver spillet (Activision har ikke bekræftet at spillet kommer, red.). Vi ved derfor heller ikke, hvem udviklerteamet er, ligesom vi heller ikke har den præcise udgivelsesdato. Guy Longworth er naturligvis overordentligt tilfreds med at så stor en titel finder vej til Vitaen, og forventer at spillet bliver noget helt specielt.

 

Foruden Call of Duty, taler Guy Longworth også lidt om Crossplay, altså muligheden for at spille PS3 spil på Vitaen. I følge Longworth er dette noget Sony har stor fokus på og fremtiden vil give os mange titler, hvor du kan spille på din PS3 og herefter fortsætte samme spil på Vitaen når du er væk fra hjemmet.
Du kan se interviewet herunder.
Annonce