Forside Indhold og distribution Film

TV 2 Film klar til Oscar


 


Oscar-uddelingen sendes igen i år på TV 2 Film. Dansk vært i år bliver Paprika Steen.


Det er søndag d. 26. februar (natten til mandag d. 27.) at det går det løs i Kodak Theatre i Los Angeles.


Her samles de allerstørste stjerner endnu engang til Oscar-uddelingen. På scenen i Hollywood er det den altid sjove Billy Crystal, der holder snor i uddelingen, mens værten i studiet i Danmark bliver skuespillerinden Paprika Steen. Hun får i løbet af aftenen besøg af forskellige gæster og eksperter.


“Jeg har aldrig selv været til Oscar-uddelingen, men er sentimental nok til at sidde og få tårer i øjnene, når Scorsese endelig får sin Oscar, eller når Leonardo DiCaprio for femte gang bliver forbigået. Jeg glæder mig hvert år til Oscar-uddelingen. At gætte med på hvem der får hvad, og hvorfor og blive forarget, når dem, jeg holder med, ikke får. Det er den ene gang om året, hvor jeg kan sidde og bilde mig ind, at jeg ved bedst. Her kan jeg se på alle de kjoler, jeg selv gerne ville have på, og de diamanter, jeg selv gerne ville eje. En aften i Hollywoods tegn. Den ultimative amerikanske drøm. Hollywood, here we go”, udtaler Paprika Steen til TV 2.


Traditionen tro varmes der op til Oscar-festen med en Oscar-vindende film, hver aften klokken 20.45 på TV 2 Film og TV 2 Film HD, i hele ugen op til uddelingen.


Blandt titlerne er film som “Milk”, “Babel”, “The Last King of Scotland”, “Michael Clayton” og “Dreamgirls”. Og som noget nyt sender TV 2 FILM lige efter Oscar-vinderne en dansk kortfilm, som enten har været Oscar-nomineret eller vundet en Oscar, bl.a. “The New Tenants”, “Grisen”, “Der er en yndig mand” og “Valgaften”.


Transmissionen skydes igang d. 26/2 kl. 23:30 dansk tid.

Annonce