Forside * Nyheder

TV 2 Sputnik fryser … ikke mere


TV 2 Sputnik fryser


TV 2 Sputnik’s servere blev i nat ramt af den ekstreme kulde, der var i Odense. De -22.5 grader var åbentbart mere end serverrummet kunne klare.


Hvis du lige nu har problemer med at bruge TV 2 Sputnik fra din computer eller dit TV, så skal du ikke være bange for din egen teknik. Det er hos TV 2 fejlen ligger.


På Sputnik’s facebook profil kan man læse


“Den ekstreme frost natten mellem lørdag og søndag har sat et af TV 2s serverrum ud af drift. Dette medfører desværre, at en stor del af Sputnik ikke virker p.t. Vi beklager, men vi ved, at der er et stort teknisk team i gang med af få serverne til at virke fejlfrit igen.”


 


Hele tv2.dk ramt.


Det er dog ikke kun Sputnik, der fryser. Hele TV 2’s online univers er ramt, og derfor opdateres nyhederne på hjemmesiderne heller ikke.


Det har ikke været muligt at få fat i TV 2 for en udtalelse, men man kan på TV 2 Sputnik’s facebook profil følge med i driftsituationen. Siden finder man her.


Opdateret 19.00


Det lader til at TV2 har fået styr på teknikken, og serverne er oppe igen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.