Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Velkommen til PS Vita


Ifølge Sony er systemopdatering version 1.61 lagt klar og vil tilføje nye funktioner til din funklende ny PlayStation Vita. Den håndholdte spillekonsol, som kan købes i de danske butikker nu, får følgende tilføjelser:


* En ny app, kaldet Maps tilføjes.


* Mulighed for at optage video med Vitaen


* Produkter som du bedømmer i PS store kan du nu videregive til offentligheden via Facebook


* I “Near” kan du nu se spillerinfo på op til 100 spillere du har mødt tidligere. Du kan se deres online ID, samt hvor mange gange I har mødtes. Trykker du på spillerens ID får du adgang til yderligere info om spilleren.


Mac versionen af Content Manager Assistant til Playstation er frigivet, mens Windows versionen er blevet opdateret. Du kan i øvrigt downloade Content Manager Assistant HER 


 


Vi arbejder på en artikel, hvor vi tager et grundigt kig på PlayStation Vita, dens muligheder, spillene til samt et lille kig på konsollens fremtidsudsigter. Indtil da kunne det være sjovt at høre, hvorviidt I har tænkt jer at investere i en PS Vita på launchdagen?


 


 

Annonce